Mitől változhat meg ennyire egy baba? Mintha kicserélték volna a kislányom.
Ma két hete, h alig eszik.Kb.az eddigiek harmadát, ami meg is látszik a súlyán. Májusban 65dkg-ot, most 20-at hízott. Sőt, azt veszem észre, h anyukámnak jobban eszik, mint ha én adom. Ez nagyon bánt, egy kudarc. Ma pl. reggel megitta minden(!) tápszerét, de tízóraira a gyümivel tuningolt isteni joghurtjából a fele sem fogyott. És ne gondoljátok, h ebédre jobban megéhezne. Számtalan kérdést feltettem már Nektek ezügyben, köszönöm is a válaszokat, mégis azt érzem, csak velünk van ez így...Lehet, h egy baba(jóevő) hetekig ne egyen rendesen?
Sőt, az utóbbi napokban az alvással is gondok vannak. Éjjel felsír, áll a kiságyban. (Sosem sírt még éjszaka!)Tegnap éjjel 3órába, ma 3percbe telt visszaaltatnom. Keresem a megfelelő módszert. Talán megvan. Simogatnom kell, érezze, ott vagyok. Nappal is így alszik el, este is. Sosem volt így, maga aludt el!!!
Fogzunk is újabb két foggal, már van hat, azok nem viselték meg. Tegnap óta adom a Viburcol-t. A gélt nem engedi az ínyére. Az étvágyára pedig Cebiont kap.
Mi okozhat ekkora pálfordulást egy baba mindennapjaiban? Szeparációs szorongás? Fogzás? Időjárás?
A Ti babátokkal történt már ilyen? Adjatok ötleteket, tanácsokat légyszi!
10hós anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!