3 hetes babával 40km-re nagyiékhoz anyák napjára?
egy napon nem, de 2 nap, igen!
nem egy akkora távolság az a 40km :D
anyósomék 30km-re laknak, minden héten 2x megyünk 2 hetes korától... fél óra sincs az út ;)
Simán. Megeteted, beteszed a hordozóba, elindultok és nagy valószínűség szerint fel sem ébred az alatt a rövid út alatt.
Mi már 1 hetessel mentünk, mindkét gyereknél nagyszülőkhöz vidékre, pár hónaposan Hajdúszoboszlóra (3 óra), háztólházig aludt...
Minél kisebb sztem annál könnyebb még velük utazni
Köszi a válaszokat nem is az autózástól inkább az új környezettől, új baciktól stb félek de én paramami vagyok :D
De nem lennénk csak vagy 20-20 percet mindkettőnél.
ne hülyéskedj, 20 percet? :)
megeteted otthon, elmentek, mama babázik, te PIHENSZ! majd a következő etetéskor átmentek a másik mamához :)
3 hetes semmit nem fog fel az új környezetből, ha te ott vagy akkor nem fogja hiányolni a kiságyát vagy a nappali kanapét :)
Túlparázod. Öthetessel a Balatonon nyaraltunk. :-))
Az utazás semmi, észre se fogja venni, a bacikól meg félheted, de felesleges, főleg ha szopis.
A házból se viszed ki ezek szerint?
A 20 perc meg végképp túlzás! Vigyél mózest, babakocsit, bármit, amiben kényelmesen alszik, ne legyen egész nap a hordozóban, te meg élvezd, beszélgess, egyél-igyál (mindkét nagyi tutira ki fog tenni magáért), pihenj, aztán ha úgy érzed, már sok a jóból, akkor gyertek haza. A picinek fel se fog tűnni, hogy valami másként van, mint szokott. :-)
Másfél hetes babával 230 km-t mentünk.
Mivel megtaláltam a számomra megfelelő orvost, csak tőlünk 230 km-re, így ott szültem, ahol ő dolgozik.
Semmi baja nem volt a lányomnak. Megálltunk 2 óránként és megszoptattam, büfi, pelenkacsere. Picit pihentünk, majd mentünk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!