Miért ilyen kicsi Magyarországon a terepes babakocsi-választék? Miért csak a lengyelek vannak, amik között szinte csak a felirat különbözik egy árkategórián belül?
Ilyenekre gondolok, hogy miért nincsenek elterjedve:
Szerintem ezért a pénzért itt is lenne rá kereslet. Ha eladhatók M.on. a 200 e feletti babakocsik, akkor szerintem ezek is mennének. Szerintetek?
Szerintem német a Bergon. Amúgy nekünk is van és nagyon szeretjük.
[link] - itt tudsz nézelődni.
Én úgy tudom,hogy a bergon Lengyel,nekünk is az van a 2dx,de nincs gond vele,csak a kereke jobb lenne ha felfújhatós lenne.Nálunk itt falun mindenkinek ez van szinte,2-3 gyermeket kiszolgál minden gond nélkül.Hatalmas,és nehéz de ha ez nem gond akkor baromi jó terepre,télen is simán elfér benne a baba.De ezt találtam még neked:
A miénk is egy régebbi típus - a mostaniak már sokkal többet tudnak - de amiért én nagyon szerete: 21 hónapos kisfiam, aki alapból hosszú baba volt mindig, még kényelmesen alszik benne, forgolódni is van helye, óriási maga a kocsi. Nekünk sem gond, hogy viszonylag nagy összecsukva is, viszont fontos szempont volt, hogy kényelmesen férjenek benne a babák. Először egy Pierre Cardin kocsink volt, ami minden szempontból tetszett volna, csak három hónapos korára kinőtte a gyerek.
Nekünk a bergonnak a háttámlája sem recseg, egyetlen gond szokott előfordulni velük, az pedig az, hogy a kerekeik egy mozdulattal kivehetők és volt már rá eset - nálunk is az egyik kerék így járt - hogy a rögzítő pöcök beragadt és kiesett a kerék. Nem kellett szerelő, rájöttünk a hibára, azóta tökéletes. Ezt a hibát már mástól is hallottam, de még mindenkinek sikerült orvosolnia.
Szerintem nekünk nagyjából ez a fajta van, csak a miénk kék színű:
Köszönöm a válaszokat!
05.04.21:29-esnek: igen, ez az álmom, csak előtte át kellene alakítani a lakást, hogy beférjek vele. Nem tudom az udvaron hagyni, nincs olyan védett fedett rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!