Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol van széles babakocsi...

Hol van széles babakocsi választék Budapesten?

Figyelt kérdés

Sziasztok! egy minél kisebbre összecsukható babakocsit szeretnék venni, neten szimpatikus a Baby point mark és az Espiro Magic 3.

szeretném a saját szememmel látni ezeket, mielőtt vásárolok, de ahol élünk, nagyon kevés az ilyen jellegű bolt.

kedden Budapestre megyünk más okból, de ha már ott leszünk, szeretnék babakocsit venni. Hová menjünk? Hol érdemes körülnézni?

Kedves Anyukák! Köszi, ha válaszoltok! én 140 km-re vagyok a fővárostól, fogalmam sincs merre lenne érdemes menni, én csak a brendont ismerem :)

2009. júl. 3. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A Brendon jó, csak nagyon drága.

Én a Minimanóban vettem Top Ridert. Egyébként itt is nagy a választék és lényegesen barátibb árakon. A miénk 35000Ft volt.

Minimano babacentrum 1149. Bp. Nagy Lajos Király útja 112.

www.minimano.hu

2009. júl. 3. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A (Brandon)Baby Outletben is sok kocsi van(Soroksári út 160.)Itt is Brendon termékeke vannak,csak jóval olcsóbban(van ami kifutó modell,vagy csak 1 van belőle stb.)
2009. júl. 3. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt nagyon sok féle fajta babakocsi van!

Ide érdemes felmenni!

Mi mindent itt vettünk meg!

2009. júl. 4. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakoznék az utolsóhoz, mi is a Bippa kft-nél vettük a babakocsinkat (Top Rider) és a kiságyat.

Mindkettővel meg vagyunk elégedve (minőségével és az árával is)

Arra vigyázz, hogy könnyen el lehet tévedni (a férjemnek sikerült, erre a honlapon is felhívják a figyelmet, duplán van a számozás)Mi sem Budapestiek vagyunk, a neten találtuk ezt az üzletet, kiválasztottuk mit szeretnénk, telefonon érdeklődtünk.

Nagyon kedvesek voltak, zárás után ért oda a férjem és szólt, hogy várják meg. (eltévedt, szakadt az eső)

2009. júl. 4. 11:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!
2009. júl. 5. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!