Melyiket választanátok? Hol élnétek szívesebben babátokkal?
1. 2 szobás panel, az egyik szoba csak a babáé, szuper kis baba birodalom, jó nagy helye van, minden elfér.
2. Kertes ház, de egy szobában vagytok, nincs valami nagy helye a babának odabent. Viszont van jó nagy kert, saját kis játszótérrel.
Kertes ház! Egyértelműen. A fiam most kapott homokozót, imádja. Van kis veteményesünk. Lesz eper, borsó, retek, később ültetek paradicsomot, paprikát. Jövőre már babó is tud "segíteni". Lehet kutya, macska, imádni fogja a kicsi.
Ha alszik kirakhatod a friss levegőre és mehetsz a kertbe dolgozni. A kicsi meg jó levegőn van. Szerintem mi idén fogunk kint aludni sátorban. Jó móka lesz :)
mi is így éltünk, hozzáépítettünk egy pici babaszobát
a panel drága is nekünk
Én panelban nőttem fel. Bevallom, nagyon szerettem. A lakótelepen remek játszóterek voltak, az ovi majdhogynem a szomszéd ház (az ablakomból látni). A játszóterek is közel voltak. Saját szobám volt, gyakran játszottam bent egyedül, míg anyukám sütött-főzött a konyhában, de nem zavart, hogy egyedül vagyok.
29 évesen költöztem kertes házba. Utána jött csak a baba. Amint jó idő volt, rögtön kiraktam a teraszra. Ahogy nagyobb lett (most 3 és fél éves), ment a kertbe egyedül. Nem féltem kint, mert folyamatos rálátásom van, és nincs semmi veszélyes dolog, legfeljebb a kerti szerszámaim (ásó, kapa, gereblye), de azok is fektetve vannak a földön. Neki is van ezekből sajátja, azzal szokott kertészkedni (kiássa az éppen előbújó répát a földből).
Van a fiamnak saját szobája, ahol alszik, és van egy vendég szobánk, ami Neki a játszó szobája is. Hát persze, hogy nem a szobában játszik, hanem a nappaliba hordja ki a játékait. A nappali egyben van a konyhával. Szóval én általában ott tartózkodok. Gondolom ezért költözik ki a fiam is a nappaliba.
Szerintem az dönti el a kérdésedet, hogy Te szeretnél-e a gyerekkel egy szobában aludni, vagy külön szobát szeretnél tőle. Ahogy már egy válaszoló írta, hogy Neki külön kellene.
Szerintem egy panelban is fel lehet nőni, és egy kertes házban is. A férjem kertes házban nőtt fel, még is én ásom fel a kertet, és én gondozom, aki 29 évig panelban éltem. (A fűnyírás az övé, mert nagyon allergiás vagyok. Ezt már az ide költözésünk elején megbeszéltük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!