Csak anyatejes babádnak adsz vizet nagy melegben?
18:47-es vagyok!
Nem azt mondtam,hogy ne adjon,meg hogy nem szabad...
És ne azért ne adjon hogyne legyen allergiás...
Hanem ha egy baba kap vizet vagy teát,akkor az a baba már nem CSAK anyatejes baba...Én eztmondtam!
Amelyik babát CSAK ANYATZEJES babának nevezik,az a baba 6hóig nem kapott azon kívül mást!
Ha egy baba csak szomjas akkor csak párat kortyola ciciből és nemszik tovább...Mert a zopi elején a tejnek 90%-a víz,később ürül amellből azsírosabb tej!(mellesleg annyak is nagy százaléka víz)
2 éves (szopizó) kislány és 39 hetes pocakcsajszi anyuja
Ebben az esetben viszont a legegyszerűbb, ha forralt és lehűtött vízzel megkínálod...:) Ha elfogadja, akkor igényli és szüksége van rá. Ha nem, akkor meg nem kell erőltetni, mert nincs rá szüksége. Ennyire egyszerű a kérdésedre a válasz, szerintem!:) Persze aztán jöhet a következő dilemma: miből itassam?:) Az első babánál még én is ilyen voltam, mint te. A másodiknál pedig a babám igényeire figyeltem, és a saját ösztöneimre. Nem igazán kérdeztem "kettőnkön" kívül senki mást, ha nem életbevágó, vagy kritikus dolgokról volt szó.:) Már csak azért sem, mert úgyis mindenki mást mond, sőt másra esküszik, mint megmásíthatatlanra! :)
Jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!