Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak anyatejes babádnak adsz...

Csak anyatejes babádnak adsz vizet nagy melegben?

Figyelt kérdés
ha igen elég a forralt csapvíz?
2012. ápr. 30. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18:47-es miért nem fér bele? Vízallergia szerintem nincs :D Legalább így biztos hogy nem szárad ki a pici ebben a melegben.... ja és nekem például vannak olyan napok amikor kevesebb tejem van!
2012. máj. 1. 10:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Persze nyugodtan adj neki ,forralt lehűtött vizet. A folyadék fogja egy picit lágyítani a székletét is. PIC-be dolgozom, és mi javasoljuk is az anyukáknak a vizet, illetve itt a koraszülött osztályon pl. csipkebogyó teát adunk.
2012. máj. 1. 16:34
 13/15 anonim ***** válasza:

18:47-es vagyok!

Nem azt mondtam,hogy ne adjon,meg hogy nem szabad...

És ne azért ne adjon hogyne legyen allergiás...

Hanem ha egy baba kap vizet vagy teát,akkor az a baba már nem CSAK anyatejes baba...Én eztmondtam!

Amelyik babát CSAK ANYATZEJES babának nevezik,az a baba 6hóig nem kapott azon kívül mást!

Ha egy baba csak szomjas akkor csak párat kortyola ciciből és nemszik tovább...Mert a zopi elején a tejnek 90%-a víz,később ürül amellből azsírosabb tej!(mellesleg annyak is nagy százaléka víz)

2 éves (szopizó) kislány és 39 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. máj. 1. 18:47
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, a csak anyatejes alatt azt értettem hogy nem eszik tápit, vagy nincs még hozzátáplálás. nekem nem az a fontos hogy elmondhassam: csak anyatejet kapott eddig hanem hogy ne legyen szomjas :)
2012. máj. 1. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben viszont a legegyszerűbb, ha forralt és lehűtött vízzel megkínálod...:) Ha elfogadja, akkor igényli és szüksége van rá. Ha nem, akkor meg nem kell erőltetni, mert nincs rá szüksége. Ennyire egyszerű a kérdésedre a válasz, szerintem!:) Persze aztán jöhet a következő dilemma: miből itassam?:) Az első babánál még én is ilyen voltam, mint te. A másodiknál pedig a babám igényeire figyeltem, és a saját ösztöneimre. Nem igazán kérdeztem "kettőnkön" kívül senki mást, ha nem életbevágó, vagy kritikus dolgokról volt szó.:) Már csak azért sem, mert úgyis mindenki mást mond, sőt másra esküszik, mint megmásíthatatlanra! :)

Jó egészséget nektek!

2012. máj. 1. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!