Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak anyatejes babádnak adsz...

Csak anyatejes babádnak adsz vizet nagy melegben?

Figyelt kérdés
ha igen elég a forralt csapvíz?
2012. ápr. 30. 16:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Én adtam. 6 hónapos koráig csak szopizott. DE ha sétálni voltunk akkor kapott vizet. Általában el is fogadta. 4-5 hónaposan kezdte a nyarat. Én sima csapvizet adtam, forralva.
2012. ápr. 30. 16:13
 2/15 anonim ***** válasza:
56%

Nem.Nincs szuksèguk vizre.Ha ugy gondolod,hogy szomjas akkor adj neki egy kis cicit.

Vizre akkor van szuksèguk ha az anyatejen kivul kapnak màr màst is.Addig nincs rà szuksèg.

2012. ápr. 30. 16:18
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Én szentkrirályi vizet adok neki, vagyis próbálkozok, mert nem mindig fogadja el. anyatejes, 6 hós (pont ma :)), dealig volt a nagy melegben pisis pelusa, inkább adok neki.

A cici pedig szerintem nem mindig megoldás, pl. séta közben.

2012. ápr. 30. 16:29
 4/15 anonim ***** válasza:
32%
Van szüksége vízre,szerencsétlen gyerek a nagy melegben szomjazik,az anyatej nem csillapítja a szomjúságot.
2012. ápr. 30. 16:34
 5/15 A kérdező kommentje:

köszi a választ. azért kérdezem, mert olvastam mindkét véleményt szakemberektől is. de a kakija olyan sűrű lett, nem is jön ki csak segítséggel, pedig híg kakijú típus.

a tejem pedig nekem elég zsírosnak tűnik, s ilyen melegben nem tutti hogy erre vágyik csakis.

2012. ápr. 30. 17:35
 6/15 anonim ***** válasza:
23%

Nem!

Egy babára csak akkormondhatod hogy csak anyatejes, ha tényleg csak azt kap/kapott!

A víz a tea már nem fér ebbe bele...

2012. ápr. 30. 18:47
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
Jól lepontoztatok.na de a ti babátok nem kap vizet a melegben,szegény....kérdező nyugodtan adj neki vizet akár teát is ne foglalkozz a sok "mindentudó" anyukával, a babának is szüksége van folyadékra és nagyon melegben az anyatej egyszerűen nem elég folyadék,kérdezz meg egy normális orvost,semmi baja nem lesz a babának,ha adnak neki inni,sőt..
2012. ápr. 30. 18:49
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
A babának kell a víz!!!!
2012. ápr. 30. 22:26
 9/15 anonim ***** válasza:
6 hónapos koráig kizárólag anyatejes volt, addig nem adtam mást. A hozzátáplálástól kezdődően már kapott vizet, cukormentes teát is nyáron. Nekem nem volt dilemmám ezzel, mert szeptemberi a lányom, tehát március közepétől tápláltam hozzá. Mire eljött a nyári meleg, ő már kapott főzeléket is, tehát szükség volt a vízre.
2012. ápr. 30. 23:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Ilyen melegbe adj neki vizet! Semmi baja nem lesz tőle... senki sem lesz allergiás a vízre azért mert 6 hónapos kora előtt kapott...
2012. máj. 1. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!