Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hós babának mit adtok...

11 hós babának mit adtok reggelire? Tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés
Reggelire általában gyümit eszik, vagy túróval, vagy joghurttal, mert a reggeli szopit elhagyta. Kenyeret nem eszik meg olyan mennyiségben (pl 1 szelet) hogy jól is lakjon tőle. Uzsira is gyümit eszik, ebédre főzeléket. Vacsira tejpépet eszik, és utána még szopizik. Reggelire mit adhatnék még neki?
2012. ápr. 29. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
palacsintááááááááát:)
2012. ápr. 29. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Vajas kenyér, vajas zsemle, virsli, jó minőségű felvágott, körözött, főtt tojássárgáskrémes kenyér (mondjuk ezt még én nem adtam...most jutott eszembe) hát ilyeneket :-)

És palacsintááááááát:.-)))))

2012. ápr. 29. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Hát igen, ez van amikor a kedves válaszoló nem olvassa végig a kérdést.:-D MOndjuk az enyém aki szintén 11 hós, jól lakik fél szelet kenyérkével is. Vagy 1 kiflivel...
2012. ápr. 29. 20:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajnos ez a baj, hogy a kenyérfélék kilőve, mert nem eszik őket.
2012. ápr. 29. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem tudok segíteni, de az én Babám már 13 hónapos, de Ő meg csak szopik még mindig reggelire. Egészen délig jóformán mást nem is eszik, illetve csipeget, de mennyiséget nem eszik kenyérféléből ...
2012. ápr. 29. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Tápszert eszik az enyém... hajnalban szopi (kevés) utána tápszer (2 dl), tízórai egy fél banán, vagy egy gyümi desszert, pár keksz, alma, közben iszik vizet is, de nem aztán hamar ebédel, kb 12-kor. Utána kb 4kor kis gyümi, majd 5-6tól farkas éhes, megint sok főzelék, kenyér, pogácsa, (majd a tied is fog enni ilyeneket idővel, az enyém se mindegyiket eszi meg), tejpép, stb... utána fürdés után tápszer majd szopi. Egyébként ha a kenyeret nem eszi, próbáld ki a főtt tésztát, vagy babakekszet, néha néha kínáld meg, eleinte csak nyammogja, kiköpdösi, de idővel egyre többet le is fog nyelni. A főtt tésztát az enyém imádja, főleg ha valami kis szósz is van rajta, cuppantja befelé.
2012. ápr. 30. 00:16
 7/7 L.Thomas válasza:

Az enyém meg a paradicsomos dolgokért rajong.

De egyébként ha van már foga akkor virsli kenyérrel ha még nincs vagy csak kevés akkor gyümölcs joghurt és szokott a párom bele rakni neki rizspelyhet attól jobban eltelítődik mint ha natúron enné a joghurtot.

2012. máj. 13. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!