Hogyan méritek a tápszer hőmérsékletét?
Én belekóstolok:)
Mikróban cumisüvegben a vizet 20 másodpercig melegítem, majd megy bele a por, összerázom, s letekerem a tetejét, s belekóstolok, ha meleg, akkor egy kis hidegvizes tálkába állítom pár percre.
Lehet, hogy en gondolom rosszul, de szerintem nem az volt a kerdes, hogy konkretan a kesz tapszer homersekletet hogyan kell ellenorizni, mielott megkapja a baba, hanem az, hogy mielott a meleg vizhez hozzaadja a port, annak a homersekletet hogyan kell ellenorizni. Legalabbis a kerdes alatti magyarazat errol szol.
A kesz tapszernek nem is szabadna otven fokosnak lennie...
A valasz az en altalam ertelmezett verziora: en csak siman az uveget szoktam megtapogatni, amikor mar benne van a tapszer nelkuli melegviz. Azt azert erzem, hogy melegebb-e, mint akkor szokott lenni, amikor mar a babanak adom es azt is erzem, hogy mar nem forro, hiszen nem egeti az uvegen at a tenyerem. Nem fokra pontos persze ez, de szerintem azert altalaban beletalalok.
Onnan lehet meg eszrevenni, hogy kb jo volt az alapviz homerseklete, hogy nagyobb mennyisegnel amikor mondjuk az 50 fokos 210 ml-nyi vizbe belerakok 7 kanal tapszert, akkor az kb epp eheto homersekleture huti le a vizet es mehet is a babanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!