Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fél éves fiamra milyen ruhát...

Kitti85 kérdése:

Fél éves fiamra milyen ruhát adjak ebben a 25 fokban?

Figyelt kérdés
Azért is vagyok tanácstalan,mert nálunk igazából születése óta 25-26 fok volt a lakásban. Panelben lakunk és hamar felmelegszik. Eddig két réteg volt rajta,vagy hosszú body és rá rövidujjú polo vagy fordítva és nadrág zoknival. Persze kisebb korában rugival. Most egy hosszúujjú bodyt adtam rá gatyóval és zoknit. Mikortól adjak rá rövid ujjút, sortot.. Első baba és teljesen elbizonytalanodtam..

2012. ápr. 28. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:

hát attól függ, ha a padlón kúszik-mászik, akkor maradhat így, ha meg meleg van alulról neki, akkor nyugodtan adhatsz rá rövid bodyt. De érzed majd, ha meleg van.

A fiam 11 hós, ő mászik, vékony hosszú nadrág van rajta, és rövid body, zokni.

Reggel még volt rajta pulcsi, látszott, hogy meleg volt.

2012. ápr. 28. 11:37
 2/3 anonim válasza:
Szia!Nagyon jo a kerdesed :-).Nekem kozel 4 honapos a fiam es nalunk is ugyanez a helyzet a homerseklettel.Mindig nagy bajban vagyok,hogy mit adjak ra?Ha ugyanannyi fok van a lakasban,mint kint,akkor elvileg kivihetem ugyanabban a ruhaban?Engem is erdekelnek a valaszok,mert en is bizonytalan vagyok...bocsi,hogy nem tudok segiteni:-),csak kerdezgetek en is!
2012. ápr. 28. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, bőven ki lehet vinni ugyanabba. egy kis sapit kell rá adni. Ha fúj a szél, akkor a hátára max. valami vékonyat teríts. Nem szabad túlöltöztetni.
2012. ápr. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!