Mennyiért hirdetnétek egy babaruhát ami 10ezer volt és 4x volt a babátokon? 3000ért tettem fel de senkinek nem kell
mondjuk kínaiban nincs 10.000.-ért tipegő együttes :D
tescoban ez 1000.- :)
C&A-ban kuponnal én plüss együttest vettem, 2 tipegő, egy felső, 2000.-ért.
na de nem ez volt a kérdés. tényleg ez a fajta és ekkora ruha az amit miután megveszel boltban, értéktelenné válik
nézd meg a vaterát, 3.000.-ért már 10db.-os tipegő csomagot kapsz ebben a méretben. mert ahogy nő a méret, úgy megy fel az ára is a használt ruháknak.
megkockáztatom, hogy ha csinálsz egy sokkal jobb képet akkor 1000.-ért el lehet adni.
ugye a posta költséget is bele kell kalkulálni az árba, mert aki megveszi annak számít.
és tényleg nagyon rossz a kép, azon nagyon sok múlik!
2 éve árulok neten használt ruhák, van tapasztalatom.
de tényleg igazad van abban, hogy inkább add kölcsön ;)
Váci úti Tesco, de szinte minden vidéki tescoban, nagyon sok akciós ruha van mindig!
5 db body 1000ft, 3 db rugi 1200ft. Ilyesmi rugik is bodyval 1000-1500ft. Rövidujjúk 300-400 ft. Sapkák 300-500 ft. Minden tescoban van egy akciós sor, ahol tavalyi, kollekciós, vagy kifutó darabok vannak, ami mért hiányos, rendszeresen járok Bp-en, és vidéken a Mamiék áll is épp e végett, hogy ilyen jó áron kapni. 2 szoknyát vettem lányomnak 700 Ft-ért, tunikát leggingsel 900-ért a minap.
Pl. Nezd meg ezt
Sokkal szebb kepek, rengeteg jo ruha, mindossze 3000 ft. No ezt szerintem meg ma elviszik. ezek utan egy rugiert es egy felsoert senki nem ad ugyanennyit.
Vagy akar ez is [link]
No de nem offolok tovabb, csak azert mutogatom, hogy lasd, milyen egy szep kep es mi a realis ar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!