Mennyiért hirdetnétek egy babaruhát ami 10ezer volt és 4x volt a babátokon? 3000ért tettem fel de senkinek nem kell
Nekem lányomnak rengeteg igen nagyértékü ruhája van. Ennél még lényegesen drágább dolgai is vannak.
ha tesó is használta, ezek után a márkás ruhákat össze szedem és úgy fogom egyben eladni öket. egy szem ruhát mindig nehezebb eladni.
ami fontos jól vasald ki, szépen legyen a foton rajta, egy foto sokat számít.
Linkeld be, és megmondjuk reális-e az ár.
Attól is függ rugi, vagy együttes, vagy csini szoknya, vagy ruhácska.
Én pl. vettem a lányomnak koszorúslány ruhát 15.000 Ft-ért, 1x volt rajta, el tudtam adni 8000ft-ért.
én használt, márkás ruhákat veszek a fiamnak, egy csajtól veszem át, 500.-/db áron.
alig használtak, méregdrága, márkás ruhák.
(tavaly nyáron 2000.-ért vettem egy next majmos 4db-os szettet)
Lehet, hogy azért, mert nincs gyerekem, de nem tudom megérteni, minek ennyi pénzt költeni egy olyan ruhára, amit kb. 2 hónapig, vagy még addig sem, mint te is írtad, 4x használ a gyerek.
Az már csak hab a tortán, hogy tessék mondani, mi kerül ebben ennyibe? Az anyag és előállítási ktg-e kb. 500,- Ft és akkor sokat mondtam.
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!