7 hónapos lányom vaníliafagyit kapott. Mmi a teendő? Mire kell figyelni és meddig?
Tejalapú a fagyi. még nem kapott tejterméket, csak 8 hetesen tápszert kiegészítésnek pár napig. Anyatejes, 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, egy étkezés már ki van váltva.
Úgy 1 órája történt.
Sem a gyerekorvost, sem a védőnőt nem érem el :-(
Tapasztalatok?
Nagyon köszönöm :-)))))
Alapból nem vittem volna ügyeletre :-))
Csak azt nem tudtam, hogy ha kiütéses lesz akkor kell-e kenni valamivel vagy elmúlik vagy be kell vinni orvosnak megmutatni.
Nem lesz kiütéses:))) Ha igen, akkor elmúlik. Anafilaxiás sokkot biztosan nem kap, ha már kapott tápszert:)
A méhecskének sokkal nagyobb esélye van, ha megcsípi:)
Nem, alapból nem vagyok ilyen csak ismerek étel-allergiás gyereket és elég nehéz neki is, a szüleinek is. Emiatt aggódtam túl.
Meg átnéztem a hasonló kérdéseket és nem egy olyan válasz volt, hogy "a gyerekem közelébe nem mehetne többet, aki ilyet csinál vele".
Hát, nem tudom, mennyire nyugtat meg, de az én Fiam 3 hónaposan eperfagyit kapott hasonló körülmények között :-)
Én is nyeltem egy nagyot, mert tudom, hogy elvileg nem szabad, de láttad volna, hogy 3 hónapos létére hogy be volt indulva, hogy szeretne még :-)
(Persze nem kapott.)
Szóval nyugi, ha csak nincs valami extrém fokú allergiája, semmi baja nem lesz. Az meg már kijött volna ...
Tényleg semmi baja :-)
Eszik-alszik-mosolyog-játszik mint általában :-)
Szép hétvégét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!