Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos lányom vaníliafagyit...

7 hónapos lányom vaníliafagyit kapott. Mmi a teendő? Mire kell figyelni és meddig?

Figyelt kérdés

Tejalapú a fagyi. még nem kapott tejterméket, csak 8 hetesen tápszert kiegészítésnek pár napig. Anyatejes, 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, egy étkezés már ki van váltva.

Úgy 1 órája történt.

Sem a gyerekorvost, sem a védőnőt nem érem el :-(

Tapasztalatok?

Nagyon köszönöm :-)))))

2012. ápr. 27. 15:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Alapból nem vittem volna ügyeletre :-))

Csak azt nem tudtam, hogy ha kiütéses lesz akkor kell-e kenni valamivel vagy elmúlik vagy be kell vinni orvosnak megmutatni.

2012. ápr. 27. 16:13
 12/22 anonim ***** válasza:
43%
Jézusom, azt hittem egy gombócot vágott be...! Egy nyalás miatt... mindent ennyire túl aggódsz? Mi lesz később, ha elindul, esik-kel stb???? Megnyalja a földet, kirámolja a kukát és tsai..
2012. ápr. 27. 16:14
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz kiütéses:))) Ha igen, akkor elmúlik. Anafilaxiás sokkot biztosan nem kap, ha már kapott tápszert:)

A méhecskének sokkal nagyobb esélye van, ha megcsípi:)

2012. ápr. 27. 16:15
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem, alapból nem vagyok ilyen csak ismerek étel-allergiás gyereket és elég nehéz neki is, a szüleinek is. Emiatt aggódtam túl.

Meg átnéztem a hasonló kérdéseket és nem egy olyan válasz volt, hogy "a gyerekem közelébe nem mehetne többet, aki ilyet csinál vele".

2012. ápr. 27. 17:00
 15/22 anonim ***** válasza:
64%
Az ilyen "búra anyuktól" mentsen a jó isten, akik ilyet írnak! A tej nem méreg, amíg nem volt tápszer, ezt kapta a gyerek. Nem azt mondom, hogy ezt kell követni, de az is túlzás, ami mostanában folyik a kaja területén.
2012. ápr. 27. 17:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom, mennyire nyugtat meg, de az én Fiam 3 hónaposan eperfagyit kapott hasonló körülmények között :-)

Én is nyeltem egy nagyot, mert tudom, hogy elvileg nem szabad, de láttad volna, hogy 3 hónapos létére hogy be volt indulva, hogy szeretne még :-)

(Persze nem kapott.)

Szóval nyugi, ha csak nincs valami extrém fokú allergiája, semmi baja nem lesz. Az meg már kijött volna ...

2012. ápr. 27. 18:47
 17/22 anonim ***** válasza:
54%
Ez az oldal megint bizonyítja,hogy kár meglátogatni. Valaki kérdez valamit,és úgy le van cseszve...Hát hagy aggódjon már a saját gyerekéért! Hihetetlen...Pont azért fordul hozzátok,mert nem a dokitól és a védőnőtől akarta ugyanezt megkapni!
2012. ápr. 27. 19:16
 18/22 anonim ***** válasza:
off:17-essel maximálisan egyetértek..azért nem kéne lehurrogni a hajat a fejéről szegény aggodó anyukának.
2012. ápr. 27. 21:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Az égvilágon semmi baja nem lesz, ne aggódj!:)
2012. ápr. 28. 13:35
 20/22 A kérdező kommentje:

Tényleg semmi baja :-)

Eszik-alszik-mosolyog-játszik mint általában :-)

Szép hétvégét.

2012. ápr. 28. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!