Milyen naptejet vegyek a gyerekemnek? Csak olyan érdekel ami reális áron van és nem 5-10. 000Ft, és persze jó.
Tegnap vettem a dm-ben 30 faktoros Alverde bio babanaptejet 2999 ft-ért. Megnéztem az összetételét (gyógyszerész vagyok, értek hozzá), abszolút vállalható, nincs teletömve káros anyagokkal.
A 30 faktor bőven elég, az 50-es nem véd sokkal jobban, a babáknak a legjobb védelem úgyis a ruha, a kalap és az árnyék.
Köszönöm szépen.
Én napallergiás vagyok,és tapasztalatból mondom,hogy sajnos az 5000-7000 ft-os naptejek is van hogy nem ér semmit,aztán találtam egy olcsó kategóriájú naptejet,amitől nem jött ki a napallergia.Azóta nem hiszek a drága naptejekben...köszönöm a válaszokat!
Nálunk a sajátmárkásak nem jöttek be. Kiütéses lett tőle Botond, és nyár végére volt amelyik meg is romlott.
EP-re vettem most Frezydermes Napvédőt, ami nem csak neki, hanem nekünk is jó, idáig bevált.
Jól kenhető, nem mosódik le, és kb 3 óránként elég felkenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!