Hányas faktorú naptejet vegyek a két gyerekemnek?
A kicsi 4 hónapos, neki még 50 faktoros kéne? A nagy 3 éves, neki jó lenne a 30-as is. De nem akarok kettőt venni. ( nekem jó a tavalyi)
Szóval elég lenne a 30-as a kicsinek?
Babylove naptejek vannak még? Pár éve vettem, de most nem láttam a DM-ben.
Ha hófehérke a kicsi babád akkor a 30-as kevés lenne... Én lányomnak szép barna bőre volt így 30-as krémet kentem rá + inkább mindig árnyékba volt. Most volt 1 éves és elég hófehérke lett viszont mivel már nem annyira minike így 30-as faktorú naptejet fogok rá használni,meg hát nyáron azért nem napoztatom.
Én Garnier kids naptejet vettem neki.Biztos jók a többik is,de én ehhez ragaszkodom.
A négy hónapos gyereket úgysem lehet kitenni tűző napnak, ráadásul az ő bőre nagyon érzékeny, csak patikából érdemes venni bármi kenceficét, de nem szokták ajánlani.
És mérlegeld azt is, hogy nem csak a Napnakvan rákkeltő hatása, hanem a fényvédőknek is... Inkább könnyű ruhát érdemes ráadni, és keveset legyen napon, inkább az árnyékban játsszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!