Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9,5 hónapos rossz evő babám,...

9,5 hónapos rossz evő babám, most már egyáltalán nem hajlandó elfogadni semmilyen formában a gyümölcsöket! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig még csak-csak megette a banánt, almát, narancsot néha a kettőt együtt, vagy egymagában tejpéppel, joghurttal, keksszel, babapiskótával. most viszont már több napja sehogyan sem akarja elfogadni, csakis a főzelékeket. Nem tudom mit tehetnék. Kap folsavat és Cebion cseppeket orvosi javaslatra. Esetleg volt/van valaki ilyen helyzetben? hogyan oldottátok meg?

Előre is köszönöm!

2012. ápr. 27. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 6 hónapos, neki nem hogy magában, rizspéppel, keksszel sem tudok adni 1-2 kanálnál többen. Ő is jobban szereti a főzelékeket. Viszont érdekes módon, a gyümölcslevet szereti. Alma, őszibarack, sütőtök sárgarépalé (na igen, az utóbbi 2 zöldség...) nagyon szereti.
2012. ápr. 27. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Lányom dettó ilyen! Sőt ő még csak gyümi leveket sem iszik csak vizet! Multkor kipróbáltam a HAMÉ-s bébiételeket! Van neki olyan hogy gyümölcsök vannak, túróval, tejszínnel összekeverve! Istennek hála ebből másfél üveggel bemegy uzsira neki :) Ő is 9,5 hónapos! Egy próbát neked is megér! Rossmanba most 159.- minúsz még a 10% szerintem ha ennyiért kidobod is megérte a próbát!
2012. ápr. 27. 12:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom 6 hónapos,és a főzeléket elfogadja,de a gyümölcsöt nem,tegnap voltunk a gyerekorvosnál,azt mondta ne izguljak,ha a főzeléket megeszi abban is van elég vitamin.Pihentessem a dolgot,a nyáron lesz sok gyümölcs akkor proóálkozak.
2012. ápr. 27. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!