Zöld széklet? Tapasztalt valaki ilyet a babájánál?
Az én lányomnak a tápszertől lett zöld a széklete, főleg az AR (bukós babáknak való) és a HR (hypoallergén) tápszerektől.
Utána megbeszéltem a doktornővel, hogy sima tápszert írjon fel (Milumil Optima 1-es), utána semmi gond nem volt a székletével.
Nos, nálunk emiatt volt. Minden AR, HR tápszerre így reagált. Ezért kértem a doktornőtől "rendeset", azután semmi ilyen problémánk nem volt.
Hogy más problémára is utalhat-e a zöld széklet, nem tudom megmondani, de szerintem először érdemes volna az alapvető dolgokat kizárni, mint pl. a tápszer.
Ha nem indokolt a HR használata (nincs KOMOLY tej- és lisztérzékeny a családban), akkor írasd fel a simát. (Kicsit erősködni kellett, nem igazán akarják először felírni, de csak azért, mert jóval olcsóbb a HR-esnél, 980 Ft receptre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!