Nagyon sötét színű, kemény széklet. Meddig várjak a dokival?
Fiam 4,5 hónapos. Tegnap óta nagyon sötét (szinte már fekete) és kemény a széklete. Ja és teljesen szagtalan! Nem sír még, de nehezen nyomja ki.
Nem tudom mitől lehet, mert nem adunk neki mást,mint eddig. Mecsek baby-t kap pár napja megint, mert bántotta egy kicsit a puki, de azt régen is kapott, nem volt tőle ilyen a széklete!
Férjem szerint még várjuk meg a mai napot a dokival!
Köszi!
De napi kb. két deci teát megiszik!
elkezdtétek már hozzátáplálni?
Nekem így a szilvapép vált be kislányomnál. 3 hós korától terápiás céllal kezdtük hozzátáplálni, székrekedés miatt.
Ha anyatejes, akkor inkább vidd el dokihoz, ne kísérletezz!
Jézus utolsó válaszoló, most ugye viccelsz?
olyan butaságot írtál, pont te vagy aki nem olvasott utána :(
a kamilla tea a bélrendszert szárítja, pont ezért nem szabad havonta 3-nál többször adni a babáknak. egyébként felnőtteknek sem lehet többet adni, egy életre tönkre teheti a bélrendszert a napi fogyasztás!
kérdező, én levinnék az orvoshoz egy kakis pelust, a "szinte fekete széklet" nem jó, ha még nem kezdted el a hozzátáplálást és nem kap vasat akkor gyanús, hogy valamire allergiás lehet vagy gyulladása lehet.
mira vízzel itasd, dm-ben lehet kapni!
kamilla teát csak alkalmanként adj neki és akkor cukorral, mert a cukor felel az erjedésért, így lesz hashajtó hatású
Köszi Nektek!
Na ma már volt rendes sárga, hígabb széklet!
Egyébként már hozzátápláljuk, tegnap Hipp-es Áfonyás-almát kapott, lehet,hogy azzal volt a gond!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!