Sötét majdnem fekete széklet minek a jele? (hasmenés)
vagy olyat ettél, ami befogta a székletet (pl vas, vastartalmú ételek, cékla, sült vér, véres hurka, stb)
vagy pedig belső vérzés
mástól nem hiszem, de majd hátha ír valaki még
Amíg szeded a vasat, teljesen normális.
ha abbahagyod, olyan székrekedésed lesz.. :( Legalábbis nekem az volt, amíg nem tudtam újra íratni a dokival. Különben nekem is hasmenésem van tőle. Több embernek van hasmenése tőle, mint szorulása...
15/L
fekete hasmenés az kérlek a gyomorvérzés jele... =D ha nem múlik el pár napon belül és egyik reggel k*rvára szédülni fogsz akkor bátran hívd a mentőt =D
tapasztalatból beszélek =D
19/F
de reméljük csak a széntabletta feketitette be...
utolsó:
Nem nagy az összefüggés, hogy most kezdte szedni a vastablettát, és most van hasmenése :))) Logika drága, logika.. :))
15/L
Nem széntablettát szed, hanem vastablettát..
A kettő teljesen más!!
Én is kb 2 hete szedek vastablettát, és nekem is ez van. De egyébként a papíron is írja hogy befeketedhet tőle.
Állítólag ez nem jelent semmi egészségügyi problémát.
Viszont nekem nem okozott hasmenést,ezt célszerű lenne az orvosodnak megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!