Most bajt csináltam? Hozzátáplálás?
Nem lesz semmi baja.
A hozzátáplálási táblázat nem szentírás.
Pl. régen már a 2 hónapos babáknak adták a mandarin levét.
Figyeld, nem-e lesz valamilyen reakciója, ez pár órán belül kiderül. Max. utána kihagyod az étrendjéből.
Jesszusom! Most belenéztem több hozzátáplálási táblázatba és találtam olyat amiben azt írja, hogy a banánt 18 hónaposan adjuk először! Hát a fiam 6 hónapos kora óta eszi. Meg olyat is találtam, hogy uborkát 12 hótól, paradicsomot nyersen 18 hótól. A fiam ezeket 10 hónapos kora óta eszi.
Minden fontos lépést betartottam a hozzátáplálásban, glutén, tej, magvas gyümik, mogyorófélék, méz, stb. Na de a gyümölcsöket, nyers zöldségeket imádja! Narancsot és mandarint is evett bőven 1 éves kora előtt!
Sőt! A húgom sutyiba megetetett vele egy egész mandarint, mikor 4 hónapos volt. :) Semmi baja nem lett! Most pedig egy teljesen egészséget 18 hónapos nagyfiú!
Ne aggódj, rosszat nem tettél! Figyelgesd, ha esetleg kiütéses lesz, vagy rottyant egy hígat a pelusba (nem hinném, hogy ennél komolyabb baja lenne), akkor szüneteltesd és 1-2 hónap múlva újra próbáljátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!