Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzásnál mivel, hogyan...

Fogzásnál mivel, hogyan segíthetnék a kislányomon?

Figyelt kérdés

Most múlt 9 hónapos és most kezdenek kibújni a fogai. Szegény néha olyan keservesen sír fel, akár az éjszaka közepén is. Olyankor bekenem neki Dentinox-szal, de nem kenegethetem egész nap azzal, csak 2-3szor szabad.

Ráadásul egyszerre jön neki 4 is! (Doki és védőnő is megnézte)

Mit tudtok tanácsolni?

2012. ápr. 26. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi is kentük a fiamnak fogzási géllel, plusz, ha nagyon ki volt már szegényke, akkor adtam neki fájdalomcsillapítót. Napközben kend géllel, este pedig nyugodtan adj neki Panadolt, Nurofent, vagy ami van otthon.
2012. ápr. 26. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Ejszakára én is adok neki Nurofent, hogy legalább egy darabig nyugodtan aludjon. Nálunk most jon 2 szem fog.

Nappal kenegetem géllel!

15 hos kislány anyukája

2012. ápr. 26. 11:19
 3/4 Bogyo110 ***** válasza:

Szia!

Nálunk is a nurofen vált be vagy én még probálkoztam a vibrocol kuppal az se volt rossz !

2012. ápr. 26. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Én Dologélt használok.Nekünk bevált,és azzal annyiszor kened,ahányszor akarod,ugyanis gyógynövényes.
2012. máj. 2. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!