Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad e elore elkesziteni a...

Szabad e elore elkesziteni a tapszeres adagokat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az ejszakara, mivel napkozben mindig felforralom a vizet, majd visszahutom az adagjat, de ejszaka csinalhatom e azt hogy mar elore elkeszitem. Kisfiam este fel 9-kor eszik, utana hajnali 2-kor majd reggel 6-kor. Ezeket az adagokat megcsinalhatom elore, vagy sem?
2012. ápr. 25. 16:43
1 2
 11/11 kokoE válasza:
Szia.szerintem bekeverheted. A Békéscsabai kórházban is előre van bekeverve egy liternyi adag és egy napig a kettőben van. Mikor a gyerekosztályon voltunk nekem vegyes étrendű a kislányom minden szopi előtt bukás elleni tápszert kap. A kórházba előre bekeverték az egész napját Es mikróban melegítettem. Csak ird rá mikor keverted be. Egy 24orán belül fel kell használni.
2016. márc. 9. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!