Szabad e elore elkesziteni a tapszeres adagokat?
Én eddig úgy tudtam, hogy nem lehet. Ezt is olvastam itt más anyukáktól, a védőnő is ezt mondta..
Ezzel szemben egyre több internetes oldalon cikkekben és könyvekben is azt látom, hogy 24 órával előtt szabad és hűtőben kell tárolni..
Jön az "új hullám" ..
koszi a valaszokat
hat akkor marad a korabban ebredes :)
nem is tudtam hogy nem lehet, de vegul is miert nem lehet?
gondolom a bacik meg ilyesmi
jaj az lemaradt, ha mar egyszer felforraltam a vizet, azt minden adag elott ujra fel kell, vagy csak eleg egyszer?
eleg a tapszernek ha eppen meleg vizbe teszem bele?
Kedves Kérdező!
Egész nyugodtan csináld meg előre a tápit, és tedd hűtőbe. Jól írta egy előttem válaszoló, a kórházakban is így csinálják. Reggel felforralnak egy-két bazi nagy kondér vizet, bekeverik a tápszereket, aztán abból adagolnak. Hiszen ha a többszáz kis adag tápszert külön-külön kutyulnák, nem is tudom, hány nővér kéne rá...
Én is sokáig vacakoltam a friss tápival, aztán rájöttem, hogy őrültség, bármi is van a tápszerek dobozára írva. Persze, hogy jobb frissen. De a babának is jobb, ha anyu pár perccel többet alszik, és jobb kedvű, türelmesebb vele napközben...
Nekem ikreim vannak, kis korukban előre megcsináltam mindig a fél napi adagjukat, külön porcióztam a cumisüvegekbe, aztán ment be a hűtőbe. Egészséges, boldog kisgyerekek lettek.
(még egy megjegyzés: aki mindent a nagykönyv szerint akar csinálni, annak tutira nincs sok gyermeke, ellenben van otthoni segítsége... jó nekik :)
koszi a valaszokat
egyik hozzaszolonak- en is vizforralot hasznalok, es tok gyorsan egyszeruen megvan, de mire visszahutom a kajcsit addig siras van, na meg nalunk is lent van a konyha, szoval ugyanugy vagyok mint te :)
hat ezentul elore elkeszitem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!