Hogy legyek így következetes?
Én is hasonló helyzetben vagyok csak nekem az a gondom hogy nagyon harap(nem cicizés közben)és nem tudom róla leszoktatni ha nagyon rászolok elkezd sírni ha babusgatom akkor soha nem fog róla leszokni ha meg hagyom sírni olyan szemrehányóan néz rám. Nem tudom én sem hogy mit tegyek.Kiváncsi vagyok neked mit válaszolnak mert én sem akarom sírni hagyni.
Egy 9 hós baba anyukája
Pedig hagyd sírni,attól nem lesz semmi baja.Ha mindig megvígasztalod,soha nem vesz majd komolyan,és később egy elviselhetetlen gyerek lehet belőle.
Neki sem használsz,ha nem tanulja meg,hogy mit szabad,mit nem,de a saját dolgod is megnehezíted.
Lánykám 9,5 hónapos, már megérti, hogy "nem szabad", rögtön vérig sértődik, legörbül a szája, elkezd teli torokból sírni, én ilyenkor felveszem megvigasztalom, ezzel sztem semmi rosszat nem csinálok, és mikor már nem sír elmagyarázom neki miért nem szabad és elterelem a figyelmét.
Nálunk ez vált be.
Utolsó vagyok, ez lemaradt.
Szerintem akkor nem lennél következetes, ha a tiltás és sírás után mégis megengednéd neki. Azzal, hogy megvigasztalod még maradhatsz következetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!