Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hipp Ha 1 Combiotik tápszert...

Hipp Ha 1 Combiotik tápszert lehet felíratni a gyerekorvossal?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy buta kérdés, de senki nincs a környezetemben, aki ezt adná a babájának. Milumil, Beba, Humana a jellemző. Ha valaki ezt használ, meg tudná írni, felíratva mennyibe kerül?
2012. ápr. 23. 18:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Én ezt adtam a babámnak, nincs rá támogatás. Érdemesebb DM-ben venni, mert patikában drágább. Erre a gyermekorvosunk hívta fel a fogyelmünket.

Ha esetleg szeretnéd kipróbálni nekem maradt egy bontatlan zacskóm, szívesen elküldöm postán. A dobozt kibontottam, de csak az egyik zacskót nyitottam ki.

2012. ápr. 23. 18:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Édesanyám vett a kislányomnak a Brendonban elég jó áron 1 dobozzal próbának. Most 6 hós, Milumil HA Start optimát használunk. Azért próbálok utánajárni, van-e rá vénnyel kedvezmény, mert ha jobban szereti a kislányom, váltani fogunk. Mondjuk így is olcsóbb, a Milumilnél.Azt mostanában kezdi elutasítani.Köszönöm, hogy felajánlottad, de így van "próbadobozunk".
2012. ápr. 23. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!