Kell külön venni pelenkázótáskát?
Figyelt kérdés
Az én babakocsimhoz nincs, és nem is értem miért kell külön venni... nem lehet együtt más cuccal? Vagy így praktikus?
Mit tesztek bele, mit javasoltok?
Köszönöm!
Leendő 30h km
2012. ápr. 23. 17:20
11/13 A kérdező kommentje:
megnézem, köszönöm :)
2012. ápr. 24. 11:43
12/13 anonim válasza:
Ha nincs a babakocsihoz akkor felesleges venni szerintem. Nekünk volt a babakocsihoz, de kb. 1 éves koráig használtam csak, mert vittem mindig a kis táskámat is. Most hátizsákkal megyek, elöl elférnek az én dolgaim, a többi részbe a kislányom dolgai vannak.
13/13 bettike07 válasza:
Szia!
Én egy borsodi cégtől rendeltem, pontosabban kaptam a babakocsi szettemhez. De vásárláskor kérdeztem az Urat a táskákról, és említette, hogy 40-50 féle színű táskából lehet náluk választani. A minőségével nagyon meg vagyok elégedve, már vagy fél éve nyúzom, és semmi baja :). Célszerű mindent belepakolni (fel tudom patentolni a kocsira is)- elfér benne az összes motyóm.
Innen rendeltem meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!