Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél éves a fiam. A déli...

Másfél éves a fiam. A déli altatás egy rémálom?

Figyelt kérdés

Nyugodt, okos baba egész nap, de mikor jön a déli altatás teljesen kifordul magából. Álmos az tuti, de eltelik egy fél óra, nem alszik el, átesik a holtponton, és van hogy másfél órát küzdünk, hogy aludjon már el. Szó szerint küzdünk. Csapkodja magát, az orromért kap , és még sorolhatnám, csak aludni kelljen. De még mindig álmos, de nem nem nem és nem hajlandó elaludni. Aztán mikor sikerül, utána alszik 2 és fél 3 órát.

Szerintetek miért van ez? Mit próbáljak ki, hogy ne készüljek ki minden altatás végére, és persze nem utolsó sorban, hogy neki is sikerüljön szépen elaludni fél óra alatt? Már sokszor alig várom, hogy elaludjon, hogy mehessek, és jól kisírjam magam. Teljesen tanácstalan vagyok!

2012. ápr. 23. 14:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt a kisfiam,kipróbáltam mindent,de csak a hadakozás ment.Én feladtam egy idő után,és nem tettem le aludni,hanem folytattuk a napunkat.Este fél hétkor megfürdettem,vacsi,fél nyolckor meg elaludt.Pár napig nyűgös volt ebéd után,de szépen átállt a korábbi esti fekvésre.
2012. ápr. 23. 15:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem meg senki nem értette, miért nem veszem ki a fiam a kiságyból, hát ezért! Ő két éves múlt, olyan 13.30 körül teszem le aludni. Ha nem kiságyban van, elmászkál.

Bocs hogy érdemben nem tudtam hozzászólni:(

2012. ápr. 23. 15:35
 13/16 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Rácsos kiságyunk már rég nincs, nem szerette. Még egy éves sem volt, mikor kicseréltük, és azóta nem kel éjjel - előtte sokszor keltünk, mert nekiütközött a rácsoknak - , nappal meg vidáman ébred - előtte mindig pityeregve kelt.

Szóval a probléma nálunk nem itt keresendő.

2012. ápr. 23. 21:36
 14/16 A kérdező kommentje:
A mesenézés nem jött be :( Fél órát néztük, de az egészet végigkommentálta :), s éberebb volt, mint mese előtt :S
2012. ápr. 24. 13:28
 15/16 anonim ***** válasza:
akkor vmi olyat csináljatok ami megnyugtatja,lelassítja!pl:mesekönyv nézegetés,plüss állatokkal jétszd el neki hogy elálmosodnak mennek tentézni..
2012. ápr. 25. 07:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia, megoldódott a gondotok, és ha igen, hogyan?
2012. júl. 28. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!