Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bölcsiben van családlátogatás,...

Bölcsiben van családlátogatás, és ha sokkal messzebb lakunk mint ahova járni fog a pici, akkor is kijönnek?

Figyelt kérdés

Budapesten dolgozik a párom és én is ott fogok, viszont egy Bp melletti településen élünk jelenleg. Egyébként vissza fogunk költözni, de még nem tudjuk, hogy mikor és azt sem, hogy pontosan hová. A kislányunkat jövő áprilistól szeretnénk bölcsibe járatni, akkor lesz két éves. Felhívtam azt a budapesti kerületi bölcsit, ahova be szeretném iratni és ahova van is tartózkodási helyünk a lakcímkártyán, és mondták, hogy mehetünk beiratkozni. De sajnos azt nem tudom , hogy akarnak-e majd jönni családlátogatásra. Mert ha igen, akkor mit fognak szólni, hogy ilyen messze kell jönniük? Szerintetek? Volt valaki hasonló helyzetben?

ui: a településen , ahol most lakunk, nagyon gáz a bölcsi-helyzet, biztos nem lenne hely, amúgy meg jövő áprilisban már lehet hogy nem fogunk itt lakni tehát nem szeretném ide iratni.

2012. ápr. 23. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Bölcsit nem tudom, de nálunk az oviban a szülői értekezleten megkérdezték, hogy akarjuk-e, hogy kijöjjenek családlátogatásra. Én akarom-e? Ezt nekik nem kötelező? Senki nem jelentkezett, úgyhogy ezt megúszták az óvónők. Szerintem ha itt is mondod, hogy te nem tartasz rá igényt, még örülni is fognak.
2012. ápr. 23. 13:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :-) az szuper lenne...csak nehogy úgy vegye ki magát hogy azért nem akarom, mert van valami baj...
2012. ápr. 23. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, nálunk senki sem kérte. Az óvónő a szabadidejében látogatná körbe a családokat, neki se nagy kedve van hozzá.
2012. ápr. 23. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk kijöttek a bölcsiből családlátogatásra, de mi csak kb. 10 percnyire lakunk gyalog a bölcsitől. Amúgy alvásidőben jöttek ki, szóval messzebbre nem is nagyon fért volna bele az idejükbe.

Ha rugalmasak, akkor nem fognak ragaszkodni a családkátogatástól, ez a bölcsi vezetésétől függ. Ha szigorúak, akkor viszont ki fognak menni, pl. késő délután a bölcsi után. De lehet, hogy ők a tartózkodási címetekre akarnának menni, csak ha valójában nem is ott laktok??

2012. ápr. 23. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is!

A tartózkodási helyünk egy belvárosi lakás ami most majdhogynem üresen áll, mert áruljuk. Szóval sajnos oda hiába is jönnének...

2012. ápr. 23. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!