Bölcsiben van családlátogatás, és ha sokkal messzebb lakunk mint ahova járni fog a pici, akkor is kijönnek?
Budapesten dolgozik a párom és én is ott fogok, viszont egy Bp melletti településen élünk jelenleg. Egyébként vissza fogunk költözni, de még nem tudjuk, hogy mikor és azt sem, hogy pontosan hová. A kislányunkat jövő áprilistól szeretnénk bölcsibe járatni, akkor lesz két éves. Felhívtam azt a budapesti kerületi bölcsit, ahova be szeretném iratni és ahova van is tartózkodási helyünk a lakcímkártyán, és mondták, hogy mehetünk beiratkozni. De sajnos azt nem tudom , hogy akarnak-e majd jönni családlátogatásra. Mert ha igen, akkor mit fognak szólni, hogy ilyen messze kell jönniük? Szerintetek? Volt valaki hasonló helyzetben?
ui: a településen , ahol most lakunk, nagyon gáz a bölcsi-helyzet, biztos nem lenne hely, amúgy meg jövő áprilisban már lehet hogy nem fogunk itt lakni tehát nem szeretném ide iratni.
Nálunk kijöttek a bölcsiből családlátogatásra, de mi csak kb. 10 percnyire lakunk gyalog a bölcsitől. Amúgy alvásidőben jöttek ki, szóval messzebbre nem is nagyon fért volna bele az idejükbe.
Ha rugalmasak, akkor nem fognak ragaszkodni a családkátogatástól, ez a bölcsi vezetésétől függ. Ha szigorúak, akkor viszont ki fognak menni, pl. késő délután a bölcsi után. De lehet, hogy ők a tartózkodási címetekre akarnának menni, csak ha valójában nem is ott laktok??
Köszi nektek is!
A tartózkodási helyünk egy belvárosi lakás ami most majdhogynem üresen áll, mert áruljuk. Szóval sajnos oda hiába is jönnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!