Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor ehet egy baba először...

Mikor ehet egy baba először tejfölt?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Én olyan 11-12 hós korában adtam neki, de előtte evett már 9 hónapos korától natúr joghurtot és túrót. Most másfél éves, már szinte mindent eszik és még szopizik is.
2012. ápr. 22. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Tejet, tejfölt, tejszínt elvileg 1 éves kortól. Joghurtot, túrót, sajtot 8 hós kortól.
2012. ápr. 22. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
Első vagyok: szerintem sajtot is inkább csak egy éves kortól lehet.
2012. ápr. 22. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
kisfiam 8 hónapos kortól eszik, túrót,sajtot,vajat,joghurtot,most 1 éves most kapott tejet,tejszínt,tejfölt
2012. ápr. 22. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nézz csak utána. trapista sajtot ehet már 8 hós kortól. A tejföl, tejszín a magas zsírtartalom miatt lehet csak gond, azért írtam, hogy elvileg. Amúgy tejfehérjetartalom tekintetében tök mindegy, mert ha egy baba már eszik joghurtot, vagy akár HA tápszert, akkor is találkozott már a szervezete a kazeinnel.
2012. ápr. 22. 23:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam 10 hónapos még nem volt mikor megevett egy emberes adag tejfölös rakott karfiolt. Anyósom nem tudta, hogy még nem eszik tejfölt (bár ha tudta volna sem érdeklte volna) jól megetette a gyereket. Baja nem lett, hisz evett már joghurtot, túrót. Én azóta, ha tejfölöset főzök akkor adok neki belőle.
2012. ápr. 23. 06:51
 7/7 anonim ***** válasza:
8 hónaposan
2012. ápr. 23. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!