Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos baba sosincs a levegőn?

4 hónapos baba sosincs a levegőn?

Figyelt kérdés
Sógornőm házában lakik egy ismerősöm aki azt mondja sosem viszi ki sétálni a kisbabáját az anyukája. Tuti nem egészséges ez.
2012. ápr. 21. 14:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%

Én meg a válaszolókat nem értem. A kérdező feltett egy kérdést. Ha tudsz válaszolni vagy van ötleted mondd el, de nem kell beszólogatni.

Ha én tudnám, hogy ismerős nem viszi a gyerekét levegőzni, én is kattognék rajta, mert sajnálnám azt a babát. Ennyi. Nem kell ezekből más következtetést levonni.

Ne mondjátok már, hogy ti soha életetekben nem pletykálkodtatok!!!!! Aki ezt mondja, az hazudik!

Nézzetek először magatokba!

2012. ápr. 21. 15:44
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Én nem vagyok ilyen pletyós, képzeld utolsó, nem mindenki az! Van ember, aki nem az. Szar, mi?
2012. ápr. 21. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Én nem kattogok idegenek dolgain. Nem fogod kattogással és károgással megváltani a világon. Ha tenni akarsz valamit a szerinted rossz dolgon ellen, tegyél, akkor jó ember leszel. Ha tenni nem teszel, csak kattogsz és károgsz, csak pletykás rosszindulat-halmaz leszel. Van különbség.
2012. ápr. 21. 16:06
 14/15 anonim ***** válasza:
83%

Na tessék........én válaszolok!

Nem tudhatjátok mi az oka!

A mi esetünk a következő:

Márciusi születésű a gyermekem.

Semmi segítségem nem volt, a férjem reggeltől késő estig dolgozott (tehát ő sem tudott vele kimenni levegőzni) a gátsebem úgy bedurrant, hogy két hónapig azt hittem meghalok, és közben egyedül ellátni a lakást és egy újszülöttet.

Na de nem is ez a lényeg. A gyermekem gyűlölte a babakocsit. Úgy üvöltött ahogy beletettük, hogy elmondani nem lehet. Később kapott egy másikat, abban is így tett. Drága pénzért vettem liliputi mei-tai- t........hát mint akiről a bőrt nyúzzák úgy sírt. Jött a nyár, a kánikula.........én szívbetegségem miatt csúszok össze a melegben, össze-vissza ver a szívem........szóval a gyerekem egész nyáron a hétvégéket leszámítva nem volt "sétáltatva".

Azonban!!!! Rengeteget szellőztettem. Álltunk az ablakban, és ott ringatva altattam el. Kapott egy utazóágyat, ami az erkélyen volt (szúnyoghálós) és abban aludt egész nyáron.

Ezután jött a tél, és még mindig babakocsis korszak. Itt pusztultunk mindketten, egyszerűen az erkélyen kívül nem tudtunk kimozdulni.

Pont 1 éves volt, mikor elindult. Na ez minden problémánkat megoldotta.

Azóta napi kétszer lent vagyunk télen-nyáron (kizárólag reggel 8-ig, illetve este 6 után) hóban, szélben, esőben. Tényleg csak akkor nem megyünk, ha nagyon szélsőséges az időjárás.

Későn kezdett beszélni, és rettenetesen okoltam magam, hogy tutti nem volt megfelelő időt a levegőn, és tutti nem fejlődött úgy az agyacskája ahogy kellett volna. Na hála Istennek erről szó nincs.

Szóval látjátok.............van olyan, hogy a körülmények nem úgy jönnek össze, mint másoknál.

Nem gondolom, hogy ettől rossz anya lettem volna. Egyszerűen csak nem akartam a "kötelező" 1 óra miatt nyígatni a gyermekem.

Tény, hogy nekünk az idilli anyuka tolja a babakocsit korszak egy az egyben kimaradt :(

2012. ápr. 21. 16:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Megértelek, utolsó, nem lehetett könnyű neked! És igen, tényleg nem jó kibeszélni másokat, mert egyszerűen vannak, lehetnek olyan körülmények, amik minket sosem értek, eszünkbe sem jutnának! Engem azért beszéltek ki anno, mert senki nem látott terhesen, és egyszer csak kitoltam a babakocsit a kapun.:) Azt hitték sokan, örökbe fogadtuk a babát! Pedig: a terhességem 4. hónapjától folyamatosan kórház és fekvés, a 28. héten koraszülés, majd a picurka születése után 3! hónappal jött csak haza. Szóval kb félévre eltűntem, majd előbukkantunk a babával, akit persze nem is lehetett rögtön sétálni vinni, amint hazakerült.

Bocsánat az offért, ez csak példa volt a fenti vitára..

A kérdésre válaszolva pedig természetesen egészséges babának minden nap jót tesz a friss levegő és új ingerek!:)

2012. ápr. 21. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!