Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Először fürdés vagy vacsora?...

Először fürdés vagy vacsora? Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Én kb. 8-kor megfürdetem, majd jön a vacsi. Csak az a baj, hogy a tápszert felét sem eszi meg, és úgy leizzad, hogy a haja még vizesebb lesz, mint előtte. Ja és elaludni sem akar.
2009. jún. 20. 23:07
 1/6 anonim válasza:
100%
KB: 7-kor. Nálunk fürdés elött is és utána is szopik! Utána jöhet az alvás! Két hónapos a baba! De az alvás nálunk is nehezen megy!
2009. jún. 20. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Mi pont igy csinaljuk, ahogy Te. 7-8 kozott furdes,majd egybol kajcsi es alszik 10 percen belul reggel 6-ig. Egyszer nem volt hajlando enni furdes utan es sirt nagyon, akkor nagyon faradt volt es azert. Azota a du evese utan alszik egy fel orat es igy kibirja estig. Nem lehet,h nem ehes meg? Mikor eszik elotte? Izzad? Meg futesz neki vagy mitol izzad?
2009. jún. 20. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Előbb vacsora, ma pl csibe comb husit evett (12 hós), majd fürdetés ezerrel, amitől totál felpörög. Lefekvés előtt egy jó adag folyadék.(tápszert nem ettemeg az enyém sem soha, ki nem álhatta) Én is 8-kor fürdetem alvás úgy 9-körülre esik, de nem ragaszkodok mereven az időhöz. Alszik reggel 8-9-ig majd megint iszik, tisztába rakás és mire én végzek ő már alszik a pelenkázó asztalon. Visszacsempészem a helyére és alszik 12-ig. Délután 1X, de van, hogy 2X is még alszik 1-1órát...Jó fiú..:)KoBa
2009. jún. 20. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia mi is 8 körül pancsizunk, de előtte kajcsi van, mert fürdés után, alig bírja ki, hogy felöltöztessem már alszik is reggel 6-7-ig

Ezt kb 1hónapja csinálja előtte nem akart elaludni fürdés után.

2009. jún. 20. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Mi a kezdetektől 7kor fürdetünk,fél8kor vacsi és 8kor alvás.Eleinte nehéz volt de már tudja mi után mi következik és az alvásnál sincs gond.Adok egy puszit neki,beteszem a kiságyba és kimegyek a szobából.Alszik is.
2009. jún. 21. 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Mi először fürdetünk, utána van vacsi. 3 hetes a lányunk.
2009. jún. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!