4 hetes kislányunk 2 napja nagyon furcsán viselkedik. Mitől lehet?
Tegnapi napot teljes egészében (össz-vissz 4 órát aludt napközben) átsírta, de nagyon keservesen, nem lehetett megvigasztalni, csak percekre. Majd este szépen elaludt. Ma délelőtt minden rendben, majd délután egyik percről a másikra felsírt megint olyan keservesen és csak nagy nehezen lehetett megvigasztalni. Az esti szopizásnál pedig nem volt hajlandó szopizni, bekapta a cicit és két szívás után keserves ordítás következett. Aztán letettem, mert elaludt, majd 5 perc múlva felébredt, megint cicire tettem (addigra kifejtem, de maradt még valamennyi benne) és akkor már szopizott és elaludt.
MItől vannak ezek a keserves sírások? Minden etetéskor kap espumisan cseppeket.
Mi is a frontra gyanakodunk, mert eddig nem volt ilyen probléma, azért nem gondolnám, hogy hasfájás.
Vagy lehet, hogy ilyen idős korában lesz hasfájós, úgy hogy eddig nem volt?
Köszönöm a válaszokat!
Éjjel nem volt gond, reggel viszont megint alig akart enni, másfél óra alatt nyugodott meg. Megint azt csinálta, hogy a cicin is besírt, semmi nem volt jó neki, aztán egy kis idő múlva ismét megpróbáltam a cicit és akkor azon nyugodott meg, aztán bukott egyet.
Nem tudom eldönteni, hogy hasfájás vagy front???
Most Grape Water vizet adtunk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!