Mikortól lehet bébitaxit használni?
14 hónapos a lányom, ma kapott egyet, de még eltettem
kapaszkodva lépeget, néha teszi még le a talpát és kb 5 métert már kapaszkodás nélkül is megy, de sokszor lábujjhegyen
9 hónapos a kisfiam és nagyon szereti. Ő még nem jár, csak áll és kapaszkodva lépeget, de nagyon ügyesen, profin :)
Szerintem ha tudja használni, akkor lehet. Ha nem tudja hajtani, akkor meg úgyis mindegy hogy előtte van-e vagy nem. (De ha nem látja, nem is fogja tudni...)
Nagyon babafüggő. Mi örököltünk egyet. A lányom 10 hónapos kora óta megy önállóan, most 14 hós. Mit csinál a bébitaxival? Felfordítja, és szereli :o) Ha ráültetjük, azonnal leszáll...
Próbáld ki nyugodtan, ha érdekli, menni fog vele, vagy "rosszabb" esetben legalább játszik vele.
Nekem hamarabb bébitaxizott-10 hósan-mint járt-13 hósan.Tetszett neki,hogy ezzel eljut a lakás másik pontjába is. 1 hónap múlva meg már profin tudta kormányozni is meg küszöbön átemelni.
ost 23 hós de még mindíg imádja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!