Ti mennyi idős korig használtatok légzésfigyelőt a kiságyban?
Figyelt kérdés
Külön szobában alszik a kisfiam, most 13 hós. Sokat aggódom, még mindig használjuk (Angelcare lapos).2012. ápr. 20. 13:45
11/14 anonim válasza:
Szia
20 honapos koraig hasznaltuk a lanyomnak, mert egyben van a babyorzovel
off: bocsi ha hulyeseget kerdezek, de mi az, hogy lemaszott rolaa?? az erzekelo lapnak az egesz agyat erzekelnie kell.
12/14 csill79 válasza:
18 hónapos,még használjuk,nem is tervezem kivenni,engem megnyugtat:)Soha nem riasztott még be,nem is értem,hogy mászik le,hiszen az angelcare az egész matracot érzékeli.Majd ha lecseréljük az ágyát,gondolom kivesszük,addig marad!
13/14 anonim válasza:
Ha nincs jól beállítva, bizony nem érzékeli az egész matracot (nekünk angelcare 301-es van). Ha gyári hármason hagytam, kisfiam az ágy végébe elkúszott hason, és már nem is érzékelte, hogy vesz levegőt. Fel kellett tekernem majdnem ötösre, úgy megszűntek a téves riasztások.
14/14 Bellington válasza:
Védőnőmet kérdeztem, vegyek-e légzésfigyelőt. Ő mondta, hogy nem muszáj, viszont egy olyan családdal találkozott, ahol kétszer is előfordult bölcsőhalál, bár ott genetikai háttér is volt..(nem részletezte)
Nos ezek a teljesen egészséges, vidám gyerekek 1 év körüliek voltak......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!