Testvérbabakocsit meddig tudtátok használni?
Nálunk nagy távolságok vannak tömegközlekedés meg nincs a városban mivel kisváros. Így én használtam a tesókocsit elég sokáig. A nagyobban 20 hónapos volt mikor a kicsi született és közel 3 éves volt mikor letettük végleg a tesókocsit (tehát a kisebb 1 éves kora körül)Úgyhogy 1 évig nyúztuk.
Lehetett volna hogy sétál mellettem a nagyobb, de megmondom őszintén nem sétálgatni jártam velük mert arra itt a kert szerencsére, hanem ügyeket intézni, vásárolni, tanácsadásra menni, patikába, dokihoz stb. Így meg sokkal gyorsabb és praktikusabb volt, ráadásul a lányom szeret babakocsizni.
Egyébként pedig így van ahogy előttem írták, már jó nehezek voltak 1 és közel 3 évesen...plusz még maga a kocsi hááát jó kis edzés volt, de nem is baj, emrt egyrészt rámfért, másrészt teher alatt nő a pálma mert ahogy egyre nőttek úgy szoktam hozzá ahhoz hogy egyre nehezebbek. Tehát nem kapásból kellett egy 10 és 15 kilós gyereket tologatnom, hanem volt időm hozzáedződni:)
Köszönöm, hogy írtatok!
Sokat vacilláltam, hogy kell-e vagy sem, de úgy gondolom, hogy mégis jobb lenne, mert megőrülök, hogy vagy nem tudok a kettővel együtt kimozdulni vagy közben éveket öregszem. 2 hónapos és másfél éves. Nekem is pont amiatt macera, hogy vásárolni, ügyet intézni nem lehet úgy, hogy az egyik rajtam lóg, a másik után meg szaladok... De a válaszaitok 100%-ban meggyőztek, köszönöm még egyszer! Az edzés meg hát rám is fér... :)
A 2. vagyok, na hát nektek akkor meg főleg fontos, mert kicsi még a nagyobb is nagyon!! Juj belegondolok nekem a lányom 15-18 hónaposan ment mindenfelé mint a golyó, és nem értett a szóból egyáltalán kicsit se:)))
Egyébként aztán kaptam én hideget meleget a tesókocsira, mondván hogy ilyen nagy lány miért nem sétál már, meg hogy el fog tunyulni, meg miért nem sétáltatom (hozzáteszem a lányom 2 évesen 14.5 kiló és 95 cm volt 3 évesen 100 cm és 15.5 kiló szóval olyan nagyobbnak is nézett ki 2 évesen, mindig 3nak hitték).
Akinek fontos a véleménye annak elmagyaráztam ezt hogy ügyintézés közben mennyire nem praktikus ha elszaladgál a nagyobb, akinek meg nem fontos a véleménye azt meg le kell-....magasról :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!