Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Testvérbabakocsit meddig...

Testvérbabakocsit meddig tudtátok használni?

Figyelt kérdés
A nagyobb gyerkőc mennyi idős koráig?
2012. ápr. 20. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
2.5 éves volt a nagyobb és egy a kicsi amikor már nagyon nehéz volt tolni,irányítani.beleférnének most is de nem akarok gyúrni külön azért hogy tudjam őket tolni:)
2012. ápr. 20. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk nagy távolságok vannak tömegközlekedés meg nincs a városban mivel kisváros. Így én használtam a tesókocsit elég sokáig. A nagyobban 20 hónapos volt mikor a kicsi született és közel 3 éves volt mikor letettük végleg a tesókocsit (tehát a kisebb 1 éves kora körül)Úgyhogy 1 évig nyúztuk.

Lehetett volna hogy sétál mellettem a nagyobb, de megmondom őszintén nem sétálgatni jártam velük mert arra itt a kert szerencsére, hanem ügyeket intézni, vásárolni, tanácsadásra menni, patikába, dokihoz stb. Így meg sokkal gyorsabb és praktikusabb volt, ráadásul a lányom szeret babakocsizni.

Egyébként pedig így van ahogy előttem írták, már jó nehezek voltak 1 és közel 3 évesen...plusz még maga a kocsi hááát jó kis edzés volt, de nem is baj, emrt egyrészt rámfért, másrészt teher alatt nő a pálma mert ahogy egyre nőttek úgy szoktam hozzá ahhoz hogy egyre nehezebbek. Tehát nem kapásból kellett egy 10 és 15 kilós gyereket tologatnom, hanem volt időm hozzáedződni:)

2012. ápr. 20. 12:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

Sokat vacilláltam, hogy kell-e vagy sem, de úgy gondolom, hogy mégis jobb lenne, mert megőrülök, hogy vagy nem tudok a kettővel együtt kimozdulni vagy közben éveket öregszem. 2 hónapos és másfél éves. Nekem is pont amiatt macera, hogy vásárolni, ügyet intézni nem lehet úgy, hogy az egyik rajtam lóg, a másik után meg szaladok... De a válaszaitok 100%-ban meggyőztek, köszönöm még egyszer! Az edzés meg hát rám is fér... :)

2012. ápr. 20. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:

A 2. vagyok, na hát nektek akkor meg főleg fontos, mert kicsi még a nagyobb is nagyon!! Juj belegondolok nekem a lányom 15-18 hónaposan ment mindenfelé mint a golyó, és nem értett a szóból egyáltalán kicsit se:)))

Egyébként aztán kaptam én hideget meleget a tesókocsira, mondván hogy ilyen nagy lány miért nem sétál már, meg hogy el fog tunyulni, meg miért nem sétáltatom (hozzáteszem a lányom 2 évesen 14.5 kiló és 95 cm volt 3 évesen 100 cm és 15.5 kiló szóval olyan nagyobbnak is nézett ki 2 évesen, mindig 3nak hitték).

Akinek fontos a véleménye annak elmagyaráztam ezt hogy ügyintézés közben mennyire nem praktikus ha elszaladgál a nagyobb, akinek meg nem fontos a véleménye azt meg le kell-....magasról :DD

2012. ápr. 20. 13:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Ilyesmire én is számítok :) A "nagyom" hasonló termetű, mint a tied... mindig okoskodnak nekem is, hogy ekkora gyereknek pelenka, meg miért nem sétál, stb... hát mert csak másfél éves a drágám. És megy az orra után, meg ha elfáradt, leül. A boltban élvezettel pakol, általában nem csak azt, amit venni akarunk, én meg folyamatosan magyarázok, terelgetek, visszarámolok. Szóval nem egyszerű, ha sietni kell, jobb, ha nyugton tud ülni ő is.
2012. ápr. 20. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!