Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Hogy lenne jó?...

Mit tegyek? Hogy lenne jó? Megyünk nyaralni a 9 hós kislányunkkal és mi itthon külön szobában alszunk,ott viszont 1 szobában leszünk!

Figyelt kérdés
Fél 9kor szoktuk lefektetni-szerintetek a tv zavarni fogja meg az h együtt alszunk?Jahhh és a férjem horkol!Izgulok mi lesz?
2009. jún. 20. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem most 8 hós de én is gondolkozok hogy mi lesz ha párnapra máshol alszunk v. hazza jövünk éjszaka :9
2009. jún. 20. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
1 vok. végul is nekem néha a nagyágyon is elalszik nappal most is ott csicskál nem csak a kiságyba. és ti visztek utazó ágyat?
2009. jún. 20. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
nekünk 3 hós mi is megyünk egy hétre igaz saját nyaralóba visszük az utazóágyat és nem tudom együtt legyünk e vagy külön egyáltalán hogy férünk el, de utazóágyban is el tud aludni a férjem fél inkább mi lesz ő azt mondja szétszedi a kiságyat és azt is visszük hát nem tudom...de szerintem ne félj valahogy majd csak lesz én is ebben bízok
2009. jún. 20. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen utazóágyat viszünk!Párszor már aludt benne de nem este!A matracát azért elvisszük és beletesszük,úgy kényelmesebb azért!

3 hósan még ok lett volna,de így h 9 hós és eleven,örökmozgó nehéz lesz és azt sem tudom h mi lesz!Ő sosem volt olyan h bárhol elaludna ahol épp rájön az aludhatnék,igazából sosem aludna!Újszülött korában is nehéz volt!Mindne érdekli stb.....meg az h akkor nekünk is alvás lesz 9kor?v tv-zhatünk mellette?Jajjjj nagyon izgulok!

2009. jún. 20. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
az enyém újszülött kora óta alussza át az éjszakát, 6 hetes kora óta este 10 és reggel 8 közt kaja nélkül, külön szobában. én is féltem, hogy mi lesz, amikor 10 hetesen elvittük az olaszokhoz, és egy szobában volt velünk. én a mózesében altattam, amiről tudtam, hogy képes benne elaludni, és nem érdekelte, hogy ott vagyunk, reggel úgy kellett kivakarni az ágyból, mint itthon:D ha van erkély, ahova még szeretnétek kiülödgélni én azt csinálnám, hogy bepöccinteném a babaőrt, megvárnám, amíg elalszik, és úgy mennék be én is. 20 perc alatt mély álomba kerülnek a babák, utána már a tv sem fogja zavarni. jó nyaralást!
2009. jún. 21. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!