Baj az, ha nem mindenkire mosolyog a babám?
Figyelt kérdés
Rajtunk kívül (apa,anya),eddig csak 2 emberre mosolygott vissza.11 hetes2009. jún. 20. 16:06
1/3 anonim válasza:
Én is paráztam ezen mert a kislányom abszolút nem volt hajlandó kb 4 hós koráig senkire sem mosolyogni,néha még nwkünk is hülyét kellett magunkból csinálni....vannak iylen babák!Énmár megnyugodtam és nem is foglalkozom vele!Bár most már nagyon mosolygós lett!Nyugi nincs gond...
2/3 anonim válasza:
Bocsi hogy kérdésre kérdés: Te mindenkire mosolyogsz? Akit nem ismer vagy nem tetszik a hanglejtése,hangszíne arra nem fog mosolyogni.Talán majd később.Lesz olyan időszaka is hogy félni fog az emberektől és még ennyire sem fog mosolyogni mint most :(
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Persze én sem mosolygok mindenkire,de itt mindenki olyanokat ír,hogy a babája mindenkire ha kel,ha nem mosolyog.Ezért aggódtam... Őmeg az ismerősökre se nagyon (pl.nagymama),de az is igaz,hogy egy héten 1-szer látja őket.Lehet,hogy még nem jegyezte meg???
2009. jún. 20. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!