13 hónapos babát itatjátok, ha éjszaka felkel?
A lányom valamikor tápszer után teát kér. Probálj meg neki teát adni ha felkel vagy cumit adni a szájába.
15 hos kislány anyukája
3. vagyok
Nem tartom lustaságnak, ha egy anyuka úgy dönt, ahogy itt az előttem szólók is, és beteszik a cumisüveget a kiságyba, hogy a gyerek kiszolgálja magát. Nyilván képes rá, ezt nem vitatom. Viszont nekünk is aventes cumisüvegünk van, és bizony nem tudom, hogy másnak hogy nem folyik ki belőle a víz, a miénkből bizony kifolyik, ha megnyomom a cumi részét. És egyébként sem szeretném, ha rászokna az éjszakai pityizálásra a gyerek, még ha csak víz is van bent nála, nem valami cukros ital. Nekem az olyan nem szimpatikus dolog, amikor egy gyerek cumisüveggel a szájában alszik akár a babakocsiban, akár az ágyban ,vagy akárhol.
Úgyhogy én veszem a fáradtságot és bizony még a mai napig kelek hozzá éjszaka, jobb esetben csak egyszer, kétszer, de fogzási időszakban bizony ötször-hatszor is. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!