Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13 hónapos babát itatjátok,...

13 hónapos babát itatjátok, ha éjszaka felkel?

Figyelt kérdés
Kisfiam kb. 2 hete szokott le teljesen a szopizásról, este 280 ml tápszerrel alszik el, de néhány napja éjszaka felkel és cuppog. Az itatás ma jutott eszembe, lehet, hogy a tápszertől szomjazik meg? (Nem vagyok nagy szakértő tápszerezés terén, de egyszer hallottam, hogy azt mondták, hogy a tápszer ételnek számít nem italnak.)
2012. ápr. 19. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:

A lányom valamikor tápszer után teát kér. Probálj meg neki teát adni ha felkel vagy cumit adni a szájába.

15 hos kislány anyukája

2012. ápr. 19. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
tegyél üvegben teát vagy vizet-inkább vizet héátha megissza-az ágyába,és szoktasd rá h szolgálja ki magát ha felébred. elég nagy már ahhoz h te ugrálj neki cumiért,üvegért. pici fény kell neki a szobájába és megtalálja
2012. ápr. 19. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, én itatom a 13 hónapos babámat. Már általában csak egyszer, max. kétszer ébred föl, de mindig iszik pár kortyot, cumit beadom és már alszik is vissza. Nem akarom neki betenni az üveget az ágyába, mert össze-vissza alszik és ha ráfekszik, csak kinyomja a vizet az üvegből... nincs kedvem éjszaka ágyat húzni és öltöztetni. Így inkább még felkelek hozzá.
2012. ápr. 19. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
nem nyomja ki belőle a vizet,olyan üveg kell ami magától nem csöpög pl avent. nekem mindketten tudják hol az üvegük,pici korik óta. ez nem lustaság egyszerűen tegye meg a gyerek azt amit a kora szerint már tudhat. ennyi.
2012. ápr. 19. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen,ha felkel,akkor kap pár korty meleg teát,cumi be,és már alszik is vissza!Cumisüveget nem hagyom az ágyában,egyrészt mert kifolyhat,másrészt mert ha azzal alszik a szájában akkor meg is fulladhat,meg a fogaknak sem tenne jót,ha cukros löttyben áznának.Kifejezetten ezt nem is javasolják,fulladásveszély miatt.
2012. ápr. 19. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Nem tartom lustaságnak, ha egy anyuka úgy dönt, ahogy itt az előttem szólók is, és beteszik a cumisüveget a kiságyba, hogy a gyerek kiszolgálja magát. Nyilván képes rá, ezt nem vitatom. Viszont nekünk is aventes cumisüvegünk van, és bizony nem tudom, hogy másnak hogy nem folyik ki belőle a víz, a miénkből bizony kifolyik, ha megnyomom a cumi részét. És egyébként sem szeretném, ha rászokna az éjszakai pityizálásra a gyerek, még ha csak víz is van bent nála, nem valami cukros ital. Nekem az olyan nem szimpatikus dolog, amikor egy gyerek cumisüveggel a szájában alszik akár a babakocsiban, akár az ágyban ,vagy akárhol.

Úgyhogy én veszem a fáradtságot és bizony még a mai napig kelek hozzá éjszaka, jobb esetben csak egyszer, kétszer, de fogzási időszakban bizony ötször-hatszor is. Ez van.

2012. ápr. 20. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!