3 Hónapos babáddal hogy telik egy nap? És az éjszaka?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 17:09
1/4 anonim válasza:
igaz már nagy de ha visszaemlékszem akkor egész éjjel aludt és napkozben is sokat minden kaja után:)ha ébren volt akkor játszottam vele mivel csak kettecskén voltunk:)
2/4 anonim válasza:
Már mindkettő nagyobb, de három hósan: ettek, aludtak, néha picit ébren nézelődtek, gőgicséltek, nagyokat sétáltunk babakocsival és hordozókendővel, igény szerint szopiztunk, éjjel mellettem aludtak, ha megéheztek, csak cicire cuppantak és kiszolgálták magukat, aztán aludtak tovább. Sírni nem is hallottam őket hónapokig. Most már 3 és fél éves nagylány, 20 hónapos kispasi. :-)
3/4 anonim válasza:
Napközben kb.5* eszik/szopizik/,evések után olyan 1-1és fél órát fönt van,gügyög,utána alszik,hogy mennyit változó/1-2órát/.Éjszaka pontosan 3 óránként ébred tejcsizni,utána 15-20perc múlva visszaalszik:)
4/4 anonim válasza:
Nekem 15 hetes a kislányom. Nappal elég sokat fent van, de azért két etetés között mindig alszik min. egy 20- 30 percet. 5-ször eszik egy nap. Az éjszakákat 6 hetes kora óta átalussza. Sokat gőgicsél visong ha fent van. Nyúl a játékok után. Hasról hátra fordul, fordítva még nem működik a dolog. Imád fürödni, viszont öltözésnél mindig nyafizik , néha sír is. A sapkát egyenesen utálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!