Mit tud egy elektromos babapihenő?
Figyelt kérdés
Mennyire rezeg? Tényleg megnyugtatja a babát? Gondoltam rá,hogy vennék,de nem láttam még ilyet működés közben,el tudnátok magyarázni,hogy kell ezt elképzelni? És melyik a jobb,a pihenő vagy az elektromos babahinta?2012. ápr. 18. 18:12
1/1 anonim válasza:
Nekünk olyan baba pihenőszékünk volt, ami rezgett és zenélt is. A zene különösebben nem érdekelte a lányunkat, de a rezgést imádta! Ő nagyon sírós, érzékeny baba volt, de a pihenőszékben mindig jól érezte magát, amikor rezgett főleg.
Kaptunk ajándékba egy elektromos babahintát is, de azt nem szerette. Mondjuk ő a mai napig nem szeret hintázni, lehet ő ilyen. Most másfél éves.
Amúgy a rezgős pihenőszék olyan mintha állandóan ringatnának, ráznának, olyasmi lehet mint egy masszírozós szék. Szerintem jó találmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!