Túlreagálom ezt a dolgot?
kislányom 2 éves,én 11 hetes kismama vagyok újra.
ma elmentünk az oviba beiratásra, vagy egyáltalán érdeklődni mi hogy működik majd ha oviba kerül..
tudni kell hogy a kislányom szopja az ujját, születése óta,sajnos nem szopott sose, talán emiatt csinálja ki tudja, de nem állandóan van a szájában, csak ha elmélázik és ha alszik.
ma volt az előtérben pár kisgyerek az anyukájával. az egyik kislány odajött és játszott kicsit az enyémmel,közben a lányom bekapta az ujját.
pár percre a kislány is bekapta
itt kezdődik amit én zokon vettem, lehet csak én vagyok érzékenyebb? :
rákiabált az anyuka a gyerekre hogy :
NEKED NEM KELL AZT CSINÁLNI, CSÚNYA!
na köszi..mintha valami oltári bűnt követett volna el a kislányom, hogy az a gyerek utánozni akarta.
miért ha valaki cumizza az ujját, vagy cumizik rendes cumival miért kell így beszélni????
nagyon rosszul esett, hiszen majd az oviba sok mindent elfognak tanulni a gyerekek egymástól ,akár jó vagy rossz.
nem hiszem hogy borzalmas dolgot láttak a lányomtól..
egyszóval azóta nagyon pipa vagyok !!
vagy másnak a gyereke tökéletes?...
én is szoptam az ujjam, sőt 3-mat egyszerre
biztos lesz olyan, amit én sem szeretnék hogy eltanuljon a lányom,de nem hiszem hogy egyszeri alkalomból szokás lesz..
istenem 1 év és elkezdjük a rögös utakat
mennyit fogok én sírni :-)
szerintem attól hogy 2 percre látta a lányomat hogy szopja az ujját attól nem fog rászokni,az is lehet hogy az életben többé nem látja a gyerekemet..
de odass neki!!
Mi a kiakasztó a nutellás kenyérben?
ON: szerintem a szóhasználat miatt jogos a haragod, maga a tény még nem ok erre, hogy rászólt a gyerekére. Lehetett volna kulturáltabban vagy csendesebben szólnia, én ha ilyen van, félrevonom a fiam és csendben elmagyarázom neki, miért nem jó, amit csinálni akar, de arra kérem, ne szóljon rá a másik gyerekre. Fordított helyzetben szerintem Te sem engednéd a gyerekednek. Lehet, hogy a másik kislány is ujjszopós volt, és nagy nehezen sikerült leszokni róla, nem tudhatod. De valóban gáz, hogy CSÚNYA szót használta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!