Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Túlreagálom ezt a dolgot?

Túlreagálom ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

kislányom 2 éves,én 11 hetes kismama vagyok újra.

ma elmentünk az oviba beiratásra, vagy egyáltalán érdeklődni mi hogy működik majd ha oviba kerül..

tudni kell hogy a kislányom szopja az ujját, születése óta,sajnos nem szopott sose, talán emiatt csinálja ki tudja, de nem állandóan van a szájában, csak ha elmélázik és ha alszik.

ma volt az előtérben pár kisgyerek az anyukájával. az egyik kislány odajött és játszott kicsit az enyémmel,közben a lányom bekapta az ujját.

pár percre a kislány is bekapta

itt kezdődik amit én zokon vettem, lehet csak én vagyok érzékenyebb? :

rákiabált az anyuka a gyerekre hogy :

NEKED NEM KELL AZT CSINÁLNI, CSÚNYA!

na köszi..mintha valami oltári bűnt követett volna el a kislányom, hogy az a gyerek utánozni akarta.

miért ha valaki cumizza az ujját, vagy cumizik rendes cumival miért kell így beszélni????

nagyon rosszul esett, hiszen majd az oviba sok mindent elfognak tanulni a gyerekek egymástól ,akár jó vagy rossz.

nem hiszem hogy borzalmas dolgot láttak a lányomtól..

egyszóval azóta nagyon pipa vagyok !!

vagy másnak a gyereke tökéletes?...

2012. ápr. 18. 15:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

én is szoptam az ujjam, sőt 3-mat egyszerre

biztos lesz olyan, amit én sem szeretnék hogy eltanuljon a lányom,de nem hiszem hogy egyszeri alkalomból szokás lesz..

istenem 1 év és elkezdjük a rögös utakat

mennyit fogok én sírni :-)

2012. ápr. 18. 15:31
 12/19 anonim ***** válasza:
13%
Túlreagálod.
2012. ápr. 18. 15:31
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem az anyukának nem azzal volt a baja, hogy a te lányod még szopja az ujját. Azt nem akarta, hogy az övé rászokjon/visszaszokjon. Ez érthető.
2012. ápr. 18. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Fel se vedd, elhiszem, hogy rosszul esik, de hagyd a francba. Nagynéném még akkor is szopta z ujját, amikor huszonvalahány évesen a nagyfia megszületett.
2012. ápr. 18. 16:29
 15/19 A kérdező kommentje:

szerintem attól hogy 2 percre látta a lányomat hogy szopja az ujját attól nem fog rászokni,az is lehet hogy az életben többé nem látja a gyerekemet..

de odass neki!!

2012. ápr. 18. 16:35
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Ő így nevel,te úgy. Nem ellened szólt.
2012. ápr. 18. 16:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi a kiakasztó a nutellás kenyérben?

ON: szerintem a szóhasználat miatt jogos a haragod, maga a tény még nem ok erre, hogy rászólt a gyerekére. Lehetett volna kulturáltabban vagy csendesebben szólnia, én ha ilyen van, félrevonom a fiam és csendben elmagyarázom neki, miért nem jó, amit csinálni akar, de arra kérem, ne szóljon rá a másik gyerekre. Fordított helyzetben szerintem Te sem engednéd a gyerekednek. Lehet, hogy a másik kislány is ujjszopós volt, és nagy nehezen sikerült leszokni róla, nem tudhatod. De valóban gáz, hogy CSÚNYA szót használta :)

2012. ápr. 19. 07:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Nehogy azt mond nekem kedves előző válaszoló, hogy az normális dolog, hogy egy 4-6 éves gyerek, csak nutellás kenyeret eszik?????
2012. ápr. 24. 11:26
 19/19 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy normális, de mit kell azon kiakadni, hogy vittek be neki nutellát? inkább ne egyen semmit? vagy nem értem...
2012. ápr. 24. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!