CSászárosoktól kérdezném! Ez a fájdalom normális, más is érzi ezt?
Figyelt kérdés
8,5 hónapja született babám császárral,5.hónap után megjött a menstruációm és azóta azt veszem észre, hogy minden mensi előtt egy-két nappal elkezd nagyon fájni a sebem.olyannyira, hogy alig tudok megfordulni az ágyban vagy felkelni a földről.mindig fokozodik,egyre erősebb,de nem tudom, hogy a belső varrat vagy a külső fáj-e.dokinál voltam ,azt mondta minden rendben,tovább menjek máshoz szerintetek?ötletek?tapasztalatok?2012. ápr. 17. 21:46
1/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy csak a menstruációs fájdalmat érzed? Csak épp a heg közelébe, ezért gondolod azt hogy a heged fáj?Másra nem tudok gondolni.
2/7 anonim válasza:
Szia, én két császár után vagyok, az egyik 2,5 éve a másik 11 hónapja volt, nincs ilyen fájdalmam. Szerintem nincs baj, valószínűleg még gyógyul a belső seb, a menzesz idején ezért fájhat jobban.
3/7 anonim válasza:
Szia!Nekem is 8 és fél hónapos a babum és császáros voltam!és sokszor szokott fájni ott a hegnél a hasam pl frontoknál meg mikor meg jön az egy érzékeny rész marad szerintem egy jó darabig!a barátnőm is császáros volt és neki is fájt mindig mikor meg jött előtte!úgy hogy szerintem ne aggódj!:-)mondjuk én sokkal jobban szenvedek mióta szültem hogy ha meg jön nagyon fáj a hasam meg a derekam meg a lábaim is mint előtte!
4/7 anonim válasza:
Nálam is ugyanígy volt. Ráadásul a császár óta erősebb és fájdalmasabb sokszor a menstruációm. Mindenesetre mostanában kezdem észrevenni, hogy a seb környékén javul a helyzet, már nem olyan érzékeny belülről. Néha még előfordul, hogy ha rosszul mozdulok, vagy nagyon nevetek, akkor belenyilall, de már csak ritkán. 15 hónapja volt a sürgősségi császárom.
5/7 anonim válasza:
Nekem 3 császárom volt, de nincs ilyen problémám. Szerintem jó lenne egy nőgyógy.-i UH.
6/7 anonim válasza:
Én nem mensizek, mert fog.gátlót szedek, és a szopiztatás alatti mellett nincs mensi. Ha szoptatsz, esetleg próbáld ki, amíg min. napi 3x szopizik, addig lehet szedni, Cerazette, vagy Azalia.
Amúgy szerintem mensifájdalmakat érzel, csak felerősödtek a seb miatt, és ott érzékenyebb, ez normális.
De azért elmennék a helyedben másik orvoshoz, hogy nézze meg uh-gal a belső sebet...
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,hát jobbulást azoknak is akik még igy vannak mint én :-)))
2012. ápr. 18. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!