Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Még milyen pelenka létezik?

Még milyen pelenka létezik?

Figyelt kérdés
Sajnos egy pelenka sem vált be eddig, amit eddig kipróbáltunk. Az eddigi méretekkel nem volt gond, de egyszeruen nem találok olyan 3-ast amiben minden benne marad. Amit próbáltunk: Huggies premium, ekonomy, Happy, Pampers, Libero, Babylove, Tescos - ebbol ket fele is van. A Libero valt be talan a legjobban, de az ejjeli sok pisit nem birja, szinte mindig atazik. Letezik ehhez hasonlo, de jobb szivokepessegu? Fontos hogy gumil legyen a dereka, mert a pocak nagyot valtozik ha jollakik, meg ha ehes :)
2012. ápr. 17. 21:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szió,

én anno sokat böngésztem a neten, hogy milyen pelusok - milyen árban léteznek, a nagy márkákon kívül.

Így találtam meg a Bebish és a PINE pelenkákat, amiket a legegyszerűbben a mindennőnek oldalról lehet beszerezni.

Nem ismert márkák, de fél éve balesetmentesen használjuk mindkét típust.

Amit még szeretek, hogy 3 db fölött ingyenesen ki is hozzák!

Tudom ajánlani!

2012. ápr. 19. 14:41
 12/12 A kérdező kommentje:
koszi a valszt
2012. ápr. 19. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!