Még milyen pelenka létezik?
Figyelt kérdés
Sajnos egy pelenka sem vált be eddig, amit eddig kipróbáltunk. Az eddigi méretekkel nem volt gond, de egyszeruen nem találok olyan 3-ast amiben minden benne marad. Amit próbáltunk: Huggies premium, ekonomy, Happy, Pampers, Libero, Babylove, Tescos - ebbol ket fele is van. A Libero valt be talan a legjobban, de az ejjeli sok pisit nem birja, szinte mindig atazik. Letezik ehhez hasonlo, de jobb szivokepessegu? Fontos hogy gumil legyen a dereka, mert a pocak nagyot valtozik ha jollakik, meg ha ehes :)2012. ápr. 17. 21:03
1/12 anonim válasza:
Mi liberot használunk 4-es méretet nappalra,de éjszakára az 5-öst adom rá!
2/12 anonim válasza:
Mi a Lidl-ben vesszük a Toujours pelust, 50 db 2400 ft a 4-esből. Nagyon jó, nem vastag, de még soha nem ázott át éjszaka!
3/12 anonim válasza:
Mi is Lidl-márkásat használunk. Válts méretet! Lehet az a baj!
4/12 A kérdező kommentje:
meg csak 6 kilo, sajnos itt nincs nagy meretvalasztek meg, minden pelenka amivel eddig talakoztam csak egy meretben volt erre a sulyra, akkor ezt meg kiprobaljuk
2012. ápr. 17. 21:21
5/12 anonim válasza:
Lidl Toujourst ajálnanám én is, szerkezetre ez hasonlít a Liberohoz legjobban. 4-9 kg a zöld.
6/12 anonim válasza:
Müller sajátmárkása is nagyon jó.
7/12 anonim válasza:
Müller, Beauty Baby. Meglepően jó és nagyon baráti ára van. Van belőlük 2 db-os mintacsomag, én először azt vettem, azóta ezt használom. Előtte a fehér Pampers vált be, de az drága.
8/12 anonim válasza:
Az is megoldás lehet,hogy 4-es méretű pelust veszel,igaz,hogy ezek 7kg-tól vannak,de már nyugodtan ráadhatod.A lányom sem volt még 7kg amikor elkezdtük használni a 4-es méretet,de neki vastagabbak a combjai,így a gumírozás szorította és elsősorban ezért kellett váltani nagyobb pelusra.
9/12 anonim válasza:
Ugyanígy voltunk. Sokáig pamperst használtunk. Szuper volt. Aztán egyéves kora körül mindig kifolyt belőle minden. Drágábbnál drágábbakat próbáltunk, végül a rossmannos babydream jött be. Van 2 db-os csomag is belőle párszáz forintért. Érdemes így kipróbálni. Azóta is tökéletes. Már vagy 4 hónapja.
10/12 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, akkor meg a mullert is kiprobaljuk
2012. ápr. 18. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!