GYED kompenzációval kapcsolatban, valaki okosat?
Voltam bent a cégnél leadni a formanyomtatványt.
1. Az igénylő 2011re vonatkozóan adójóváírást igénybevett e IGEN , NEM
2. Az igénylő 2012re vonatkozóan családi kedvezményt igénybevett e IGEN , NEM
Nos nálunk az első igen a második nem mert a férjem veszi igénybe.
Erre azt mondták a cégnél hogy akkor nem jár a kompenzáció!
???
"A minisztérium egészségügyért felelős államtitkárságának mai közleménye beszámol arról, hogy a kormányrendelet alapján jövedelempótlékot az a szülő kaphat, aki 2011. december 31-én már és 2012. január 1-jén még terhességi-gyermekágyi segélyben részesült. Ugyanez érvényes a gyermekgondozási díjra is.
A jövedelempótlék összege függ attól, hogy az igénylő igénybe veszi-e a családi kedvezményt, és ha igen, hány gyermek után. Figyelembe kell venni azt is, hogy 2011. évre vonatkozóan az illető igénybe vette-e az adójóváírást."
szó nincs erről, a mértékéről ,esetleg.
Az OEP 15 óráig elérhető,fene a jó dolgukat,szanatórium.
Felhívtam egy munkaügyest aki azt mondta nem zárja ki a két dolog egymást.
Van valakinek erről információja?
GYED kompenzációval kapcsolatban tud valaki okosat?
csak a tud szót cenzúrázták ...
Szia!
Én is így vagyok, ahogy Te. Adójóváírásom volt tavaly, családi kedvezményt apa igényli a gyerkőcök után. A munkahelyem azt mondta kapok kompenzációt, de sajnos még egy fillért sem láttam belőle, pedig már február közepén leadtam a papírt. Mindig azt mondják, hogy majd a jövő hónapban lakok visszamenőleg is.
Én is úgy töltöttem ki, mint Te.
A munkahelyemen elvették a papírt, de még se pénz, se értesítés nem jött, hogy mi újság. :(
Szia.
Bár nekem nem a munkáltatóm a kifizető,de igénybe vettem az adójóváírást(most egy összegben,de ez lényegtelen!),a családi kedvezményt viszont a férjem vette igénybe ,tehát én nem!márciusban adtam be az OEP-nek a papírt,és az áprilisi gyeddel meg is kaptam visszamenőleg a 3 havi kompenzációt!
Igazából nem értem,hogy miért mondták neked ezt,és azt sem hogy a többiek miért nem kaptak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!