Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért jók annyira a Stokke...

Miért jók annyira a Stokke babakocsik? Illetve tényleg annyira jó?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
41%

Szia:)

Bocsánat,hogy annak ellenére irok,hogy nekünk nincs ilyen kocsink.

Rövideb irhatom azt ,hogy nincs olyan kocsi,ami annyira jó lenne,amennyibe ezek a babamobilok kerülnek.

Sem a design.-ja sem pedig "tudásban" ,ami az állitólagos "lépcsőzésben" merül ki...(ezt olvastam róla)

Úgy gondolom,hogy ez "presztizs" kérdése most az újgazdag anyukák körében....drága akkor kell.

Senkit nem akarok megsérteni,de a sokke kocsi árának feléből,vagy még kevesebből is lehet nagyon szép,stílusos és funkcióját tekintve nagyon jó babakocsikat venni.

Szóval hagyatkozva arra,amit olyanoktól olvastam,hallottam,akiknek van: jó kocsi,de az ár -érték aránya durva túzás...

Nekem személy szerint,őszintén és semmi írigység nincs bennem,azokra akik ezt megveszik,nagyon nem jön be...semmi nincs rajta,ami tetszene...

Remélem nem haragszol,hogy ezt leírtam ide!

Szép napot !

2012. ápr. 17. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Nekem nagyon tetszenek, de -bár megvehettük volna- nem ezt választottuk. Az árát én is túlzásnak tartom.
2012. ápr. 17. 13:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Szerintem azért ennyire drága, mert egyrészt ahogy megtolod, szinte mint vajban a kés, úgy megy, nagyon könnyed az egész (bababoltban néztük).

A másik, hogy magasan ül benne a baba, szinte veled egy szinten, jobban körbelát, kevésbé szagol kipufogógáz.

Akik használják, imádják, ez érdekelne, hogy miért.

Most fogunk majd babakocsit venni, meg tudom venni, ha nagyon akarom, nem "pucccoskodásból" :-), hanem egyelőre úgy néz ki, azért, mert csak ebben ül ilyen magasan a baba.

2012. ápr. 17. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Már megválaszoltad..:)
2012. ápr. 17. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi megvettünk használtan egy Stokke Xplory kocsit,mózessel,sportrésszel,kiegészítőkkel,125.000ft-ért.

Az árakhoz képest nem is volt olyan vészes szerintem.

Ez a kocsi volt az álmom,és most itt van,használjuk és nagyon jó!Nem gondoltam volna,hogy ennyire más,mint egy hagyományos babakocsi.Aki tolja a Stokke-t az tudja miről beszélek.És valóban a világ legjobb kocsija,most már tapasztalatból mondom.Olyan helyekre tudok vele bemenni,ahová egy normál kocsival nem lehetne bemenni,szűk sorok között,kicsi butikokban elfér.Elöször nagyon fura volt,hogy szemmagasságban tudom tolni a gyereket de megszoktam:))Ha akarod felemeled ha akarod leengeded a mózest/ülőrészt.

Az is szuper,hogy simán rendes léptekkel tudom tolni a kocsit nem botlok meg a hátuljában,mint egy hagyományos kocsinál.

Bevallom,hogy azért szeretem az irigy pillantásokat az utcán,most biztos le leszek pontozva ezért,de így van,végre van Stokke-m!Vagyis a gyerekemnek van Stokke-ja:))

Aki teheti vegye meg használtan,nem fogja megbánni!

2012. ápr. 21. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!