Van olyan akinek baba mellett nem jött össze az
érettségi?
Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni, levelezős tagozatra járok. Már középsuliban is eléggé nehezen ment a tanulás, egyáltalán nem voltam jó tanuló. Próbálok tanulni, de egyszerűen nem megy. Arra gondolok, hogy ezt az időt amit tanulással töltök, azt a lányommal is tölthetném. Mindig a lányom jár az eszemben. Már az is megfordult a fejemben, hogy hagyom az egészet és inkább szakmákat szerzek.
Van olyan akinek nem sikerült az érettségi babával?
2012. ápr. 17. 10:53
1/6 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok. Én is most fogok érettségizni, és esti suliba járok. Kipróbáltam a magántanulóságot, de nem ment. Inkább járok heti 2x suliba. Van ki vigyázzon a fiamra. :)
2012. ápr. 17. 11:01
2/6 anonim válasza:
Én az első gyerek mellett végeztem el egy 2 éves okj-s tanfolyamot estin. Majd a 2. babával már várandós voltam, amikor felvettek főiskolára, amit levelezőn végeztem el. Igaz annyi segítségem volt, hogy anyósomék kb fél órára laknak tőlünk, így ő sokat segített ha suliba voltam.
2012. ápr. 17. 11:05
3/6 anonim válasza:
ja engem az motivált, hogy jobb életük legyen a gyerekeimnek. Nekem meg jobbak legyenek majd az elhelyezkedési esélyeim. Örökké nem leszek itthon velük :)
2012. ápr. 17. 11:06
4/6 anonim válasza:
A lányod ezerszer is meg fogja neked köszönni, ha leteszed az érettségit és ezzel jobb elhelyezkedési lehetőséget teremtesz magad számára! Az én anyukám anno nem tette le, ez akkor még nem is volt annyira létszükség és most én is szívok, mert nincs jó állása, egyedül él és nekem is támogatnom kell őt + szomorú, hogy nincs jó munkahelye. Nem egy öröm ezt látni, tudni.
Szóval hajrá, görbüljön. Nemsokára túl vagy rajta, ha egy kicsit oda figyelsz! A lányodért!!
2012. ápr. 17. 11:28
5/6 anonim válasza:
Én 18 évesen érettségiztem nappalin, 7 hónapos terhesen. Aztán elkezdtem egy főiskolát, 4-esre diplomáztam, levelezős voltam, Most 11 hónapos a kisfiam, most ismét fősulira járok, cél a 2. diploma. Minden csak akarat és agy kérdése. Mondjuk én szeretek tanulni.
2012. ápr. 17. 11:46
6/6 Atroposz válasza:
Nekem már van szakmám, májusban pedig érettségizni fogok nehezen megy mert a 2hónapos babàm mellett néha a rendrakás is nehezen megy meg ott vannak a kerti munkák.De bizok abban hogy görbűlni fog aztàn elakarok végezni egy rà épülő szakmát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!