1 honapos babamnak zold a szeklete, mitol lehet?
3 hetig tudtam csak szoptatni, utana elapadt a tejem es azota tapszert kap. Amiota tapszert kap azota naponta csak 2x van szeklete es az is zold. Normalis ez?
Valamint a vedono szerint hasznaljam az infacolt mivel anyatejrol tertunk at tapszerre, na de azt meddig kell hasznalni?
Felek hogy ha abbahagyom az adagolast akkor nem lesz majd kaki tobb napig.
koszonom a valaszokat
Zöld kaka míg a baba´nak anyatej, vagy tápszer a fö étekzése addig teljesen normális. Gyors anyagcsere.
èn semmit nem adnék neki, amíg nincs más baj. Mert azöld kaka teljesen normális.
Én nem használtam infacolt a lányomnál, mivel nekünk azt hasfájásra ajánlották. Nem tudom, hogy miért mondta neked a védőnő ezt. Úgy tudom, hogy ez a székletet nem befolyásolja.
A tápszertől lehet zöld a széklete és az is foghatja meg neki.
Mi 8 tápszer félét próbáltunk ki, mert vagy kihányta/kijött belőle a száján az összes vagy székrekedése volt tőle. Volt, hogy 6 napig nem kakilt, akkor elvittük ügyeletre (ahol állításuk szerint nem gond, ha egy tápszeres baba nem kakil több, mint egy hétig sem.. szerintem gond! Igenis NAGY GOND!) és ott meghőmérőzték. Mondanom se kell, hogy mekkora adag jött ki belőle.
A lányom megkönnyebbült, a hasa miniatűr lett az előző mérethez képest.
3,5 hónapos koráig hőmérőztük, ha nem ment neki a széklet. Majd elkezdtem hozzátáplálni, mivel semmi sem maradt meg benne és elkezdett fogyni. Nekünk mind a két bajra megoldást jelentett a hozzátáplálás.
Kérd meg az orvosod, hogy írjon fel másik tápszert ha úgy érzed, hogy nem megfelelő a gyerekednek.
Sajnos ez is olyan, mint oly sok minden: kísérletezni kell velük :|
Koszonom a valaszokat. Most megnyugodtan. Olyan ijeszto volt latni hogy zold a pelus tartalma. Mar azt hittem hogy valami bajra utal.
Az infacolt arra tanacsolta hogy volt hogy 3 napig nem volt szeklet, igy azert adtam.
Igazabol nem szivesen adnam neki, de felek hogy ha nem adom akkor majd nem lesz kaki.
Majd kiprobalom es ha anelkul nincs kaki, akkor sajnos marad.
A tapszert jonak talalom, gyarapszik, nem ehes tole, szepen alszik utana, csak ez a kaki dolog zavar/zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!