Vajon miért ébred óránként egy éves kislányom mostanában?
1 éves kislányom sosem aludta végig az éjszakát egy rövid periódust kivéve, de még újszülött korában sem ébredt 2-3 alkalomnál többször. Kivéve amikor valami baja volt...Most két napja az egész éjszaka szörnyű, felkel sírva-nyöszörögve, megszoptatom mert másként nem nyugszik meg, visszateszem és mire visszaaludnék szinte már ébred is újra...persze olyan vagyok mint a mosott rongy, a párommal együtt.
Szerintem nem a foga a baj, mert nem látok és nem érzek fogkezdeményt a szájában, nem is rágcsál és nem nyáladzik. Baja nem hiszem hogy van, mert egész nap élénk, jókedvű, mosolygós, játszik és eszik is.
Mi lehet???
:-(
Én is csak a frontra tudok gondolni...de eddig nem volt ilyesmi, pedig azért elég változékony mostanában az időjárás. Csak ma este ne ismételje meg :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!