Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bevásárlókocsira huzatot hol...

Bevásárlókocsira huzatot hol tudok olcsón venni? Esetleg van itt anyuka aki készít ilyet?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 17. 09:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Olyat szeretnék, ami teljesen elfedi az ülést!
2012. ápr. 17. 09:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Én varrtam magunknak, olyat amilyet Te is szeretnél.

3 rétegű, kívül-belül mintás anyag, középen vastag vatelin, hogy ne legyen olyan kemény az ülés és télen szigeteljen is.

Az anyagokat turiban vettem (kilós függönyanyag), de még így is elég drágán jött ki, ha jól emlékszem 3-4 ezer Ft volt csak az anyagár. Persze a munkát nem számoltam hozzá magamnak.

Nagyon klassz lett, van belül 2 kis zsebecske a cuccoknak, egy zsák amibe magát a védőt rakom, körben gumírozott, hogy ne tudja a lányom felhajtani.

Szóval, ha ennyiért látsz, az nem drága, na persze attól függ, hogy mennyi anyag van benne.

2012. ápr. 17. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:
És ez mire jó? Életemben nem hallottam még ilyet,hogy bevásárlókocsira huzat.
2012. ápr. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!